Prati nas

Ivan Marinković: Nemam para za dete, ja sam socijalni slučaj!

Vesti

Ivan Marinković: Nemam para za dete, ja sam socijalni slučaj!

goca trzan ivan marinkovic

Goca Tržan i Ivan Marinković, bivši supružnici, sreli su se na poslednjem ročištu po tužbi pevačice, koja zahteva povećanje alimentacije za njihovu ćerku Lenu. sa 5.000 na 12.000 dinara

Marinković nije želeo da komentariše događanja u sudu. “Nemam advokata jer smatram da mi nije potreban za ovakve stvari. Ne želim da komentarišem ništa u vezi sa alimentacijom,”rekao je on.

Ipak, advokat Goce Tržan bio je više nego raspoložen za priču. “Tuženi je sve vreme osporavao zahtev za 12.000 dinara za izdržavanje maloletnog deteta. Ostavićemo sudu da donese odluku, ja očekujem dobar ishod i da službeni zahtev bude usvojen u celosti. Mislim da je to primeren iznos i da je čak zakonski minimum kao što dobijaju socijalni slučajevi. S obzirom na to da je tuženi sposoban i zdrav, smatram da je u mogućnosti da za svoje dete mesečno daje 12.000 dinara. Za petnaestak dana sve će se znati. Tuženi je sve vreme osporavao i navodio da je nezaposlen, da ga majka izdržava, da je maltene socijalni slučaj, da nema firmiranu garderobu i ne izlazi po splavovima i mestima za druženje. Navodno, troši minimalne svote koje dobija od mamine penzije Tuženi je sve vreme osporavao zahtev za 12.000 dinara za izdržavanje maloletnog deteta. Ostavićemo sudu da donese odluku, ja očekujem dobar ishod i da službeni zahtev bude usvojen u celosti. Mislim da je to primeren iznos i da je čak zakonski minimum kao što dobijaju socijalni slučajevi. S obzirom na to da je tuženi sposoban i zdrav, smatram da je u mogućnosti da za svoje dete mesečno daje 12.000 dinara. Za petnaestak dana sve će se znati. Tuženi je sve vreme osporavao i navodio da je nezaposlen, da ga majka izdržava, da je maltene socijalni slučaj, da nema firmiranu garderobu i ne izlazi po splavovima i mestima za druženje. Navodno, troši minimalne svote koje dobija od mamine penzije,”kaže Gocin advokat Branislav Bogdanović.

Redakcija Tracara.com12 komentara

12 Comments

 1. Cici #1

  14/06/2014 at 12:21 pm

  Nije hteo da da samo 12.000 dinara za izdrzavanje maloletnog deteta
  A kaze da ne nosi markiranu odecu i da se ne zabavlja.Pa zar treba?!!!

 2. skandalka

  14/06/2014 at 1:04 pm

  Koja ljiga i nebitnjakovic od coveka. Nije hteo da da 5000 koji jadnik. Pa, sta je 12.000 dinara??? NISTA! FUJ!

 3. sldja

  14/06/2014 at 5:11 pm

  Gadi mi se ova zena sto ganja svog bivseg muza za alimentaciju. Tacno da otac mora da ima obavezu prema detetu, ali sa druge strane ta Goca se svakodnevno fali po novinama koliko i nasta trosi novac, te upisuje dete u posebnu skotu sa 32 hiljade evra skolarine, slika se sa detetom i ljubavnikom, a ocu deteta osporava i da ga vidja i da se slika, odnosno da zajednicku sliku sa cerkom stavlja u novine. Jos advokat uporedjuje isnos alimentacije sa visinom socijale, koju daje socijalna sluzba, sve za honorar koji dobija od ove zene monstruma. Nisam na strani Marinkovica, znam ga iz emisije Farma 2013, ali ocito je da ova zena ima za cilj da Ivana maltretira. To je samo kapric. Nek plati porez na zaradu drzavi, pa da vidimo da li ce se razmecati sa ovakvim zivotom i sve to trpati u razne novine. Jadno ovo njihovo dete koje sve to prezivljava. Sramota!!!!!!!

 4. ...

  14/06/2014 at 6:10 pm

  kao da treba da daje 120 000 pa ovde slini a i ova goca zapela kao da joj egzistencija zavisi od tih 12 000 din, daj vise, zar ne vidis da je sonja, iskuliraj smokljana i cao … njemu su potrebnije pare nego tebi …

 5. Starship

  14/06/2014 at 7:46 pm

  ZAPOSLI SE IDIOTE PA HRANI SVOJE DIJETE A NE CEKAS SOCIJALNU POMOC KUKAVICE LJUDSKA…. NEDAO BOG NIKOM OVAKVOG NEBRIZNOG OCA

 6. Ja

  15/06/2014 at 12:00 am

  Muka mi je od ovakvih ženturača ja sam isto majka i nikad ne bi ovako nisko padala i razvlačila se po novinama.Ovamo se hvali da upisuje dete u najbolje privatne škole,a jebala bi se za 12000 dinara jadnica jedna,posle deca gledaju na oca kao da je bankomat.Imam iskustva sa bivšom od mog muža na početku je od alimentacije kupovala sebi garderobu,a dete slala pocepano,a sad pati od markiranih stvari i u stanju je zvati svaki dan za novce i kad kupi to što je naumila postavi dete da zove i kaže da nemaju leba jesti ili im je isključena struja.Ja ne bi iz inata uzela ni dinara koliko sam preponosna zato fuj za takve!!!

 7. Mira

  15/06/2014 at 12:50 am

  po ovim komentarima se vidi na neki nisu dospeli da stignu u 21. vek. racunica je jako jednostavna: napravio je dete, mora da placa. tacka. zena je javna licnost i zato je u novinama. a taj ivan je trazio javnost kada je usao na Farmu tako da ne vidim svrhu u raspravi zasto su oni i njihova prica u novinama. Goca lepo trazi ono sto joj pripada i dobro je tako. dosta su muskarci vekovima radili sta su hteli. zene nazalost u pojedinim slucajevima ispadaju jedne drugima najveci neprijatelji.

 8. PiratE

  15/06/2014 at 4:12 am

  Kakve veze ima sa kojim parama ona raspolaze, koliko god da je zaradila izdrzava to dijete sama i sve joj pruza, da nije nje ko zna gdje bi zavrsila djevojcica. Kao otac treba sam da trazi najvecu sumu za alimentaciju na sudu, a ne da se izvlaci kao poslednja ljiga. To je njegovo dijete, treba da misli o njemu bez obzira koliko majka ima ili nema para. Sjutra ce bez razmisljanja doci kod kcerke kad mu bude nesto trebalo, da sam na njenom mjestu poljubio bi vrata, mada bi mu i to mnogo bilo.

 9. mammmaa

  15/06/2014 at 9:33 am

  zanate li kakvo je nekulturna ova mala Gocina to je haosssss… Kaze “dala sam igracke ovim iz poplavljenih podrucija jer mi nisu trajale” uzasna je malaaaaaaaaaaa

 10. Ja

  15/06/2014 at 10:04 am

  Bahata na mamu!Ima od koga da nauči!!!

 11. sara

  15/06/2014 at 12:58 pm

  treba da mu uzme pare,iz principa.. a on treba da ga odsece i baci u wc solju kakav slepac.. sramota me je ovakvih muskaraca kojih je sve vise.. jos ga nije blam da kaze da ga majka u tim godinama izdrzava.. 12000 hiljada je nista ali ja bih ga jurila i da je sto dinara zato sto je jadnik.

 12. Sany

  15/06/2014 at 9:43 pm

  Bubasvaba od coveka,krpelj.P amene bi bilo blam da trazim od kevine penzije i 100 donara a ne da me izdrzava.Ja da sam mu majka ja bi ga izbacila iz kuce.Idi makar da kopas nesto majmuncino… ali ne, bolje je kod mamice.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top