Connect with us

Ivana Španović izazvala Emira Bekrića
Ivana Španović izazvala Emira Bekrića

Ivana Španović i Emir Bekrić, koji i ove godine promovišu We Run Belgrade trku, priključili su se Nike+ izazovu čime će dati svoj doprinos dostizanju cilja od 100.000 pretrčanih kilometara u pripremama za septembarsku trku na Ušću.

Po ispunjenju tog cilja, jedna od beogradskih staza za trčanje biće preuređena, a broj pređenih kilometara meri se Nike+ aplikacijom dostupnom i za Android i iPhone. Nike+ aplikacija prikazuje distancu, tempo, vreme, kao i utrošene kalorije i na taj način motiviše trkača da nastavi dalje. Uz Nike+ challenge, trkači mogu da zacrtaju cilj u vidu pretrčanih kilometara, pozovu prijatelje da im se pridruže i takmiče se sa njima do postavljenog cilja. Korisnici mogu da imenuju izazov, odrede vreme i broj kilometara, uživo prate gde su rangirani među prijateljima, ali i da se međusobno motivišu i daju savete tokom trajanja izazova.

Kompanija Delta Sport, generalni distributer brenda Nike, već tri godine promoviše gradsko trčanje kao svetski trend, a i ovogodišnja trka na Ušću 15. septembra biće namenjena kako profesionalnim, tako i rekreativnim sportistima. Svi zainteresovani svoju prijavu za trku na pet kilometara mogu popuniti na zvaničnoj stranici trke, kao i na zvaničnoj Facebook stranici.

Loading...
2 Comments

2 komentara

  1. Marina

    28/08/2013 at 11:51 pm

    Kako me podseca Ivana na glumicu Sandru Bulak. :)

  2. NikoNikoKaoJa

    29/08/2013 at 3:45 pm

    Bulak? Svarno?

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top