Prati nas

Ivana Stamenković brutalno isprozivala bivšeg supruga

Extra

Ivana Stamenković brutalno isprozivala bivšeg supruga

Ivana se bivšem suprugu osvetila zbog prijave policiji (foto: Facebook.com/ivana.stamenkovic.338)

Ivana se bivšem suprugu osvetila zbog prijave policiji (foto: Facebook.com/ivana.stamenkovic.338)

Ivana Stamenković Sindi već godinama vodi sudski spor sa bivšim suprugom Nikolom Pavlovićem, kog je optužila za fizičko i psihičko zlostavljanje, i trudi se da vrati starateljstvo nad ćerkicom Petrom.

Nekadašnju Modelsicu Nikola je zbog navodnog neplaćanja alimenatcije ponovo prijavio policiji, a ona je rešila da mu se žestoko osveti na Facebooku, objavivši fotografiju uz koju je bivšem suprugu poručila:

“Jutros sam dobila opet po ko zna koji put poziv od policije po prijavi Nikole Pavlovića ovog “muskarčine” zato što mu ne plaćam alimentaciju koju inače redovno plaćam…pi***a sedi u muriji i prijavljuje me svako malo….nađi sebi dečka i skini mi se sa grbače, nesrećniče”, napisala je Ivana pored fotografije Nikole u kupaćem kostimu.

Loading...


2 komentara

2 Comments

  1. Roxy

    04/05/2017 at 9:06 pm

    Kako se elokventno izrazava ova predivna zena, not!!!, da placas redovno ne bi imala problema. Sam komentar smrdi ogorcenoscu, videli smo sta je napravila njegovom stanu kad su konacno uspeli da je isteraju napolje. Dete raste, covek je nastavio svoj zivot, bilo bi lepo kad bi doticna napravila isto.

  2. Davor

    05/05/2017 at 2:11 am

    Pa ona je bila sa ovom “muskarcinom” iako ga sad pljuje.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top