Prati nas

Ivana Stanković ima problem sa obožavaocem!

Vesti

Ivana Stanković ima problem sa obožavaocem!

Manekenka Ivana Stanković, autor knjige Bez daha, na Sajmu knjiga pojavila se u pratnji dva telohranitelja, što je mnoge iznenadilo. Iako je počelo da se priča da se Ivana pokondirila, ona se na ovaj korak odlučila zbog uznemiravajućih poruka, poziva i mejlova koje je primala.

“Poruke su me više bile zabrinule od mejlova, jer ipak ne može svako da dođe do broja mog telefona. Nisu u pitanju bile nikakve preteće poruke, više preterani izlivi nežnosti obožavaoca, uz obećanje da ćemo se videti na Sajmu. Nema razloga da mi neko preti, ali ni ovo nije baš prijatno. Iako nisam osoba koja smatra da joj je to potrebno, angažovala sam dva profesionalca da me prate dok traje Sajam, i oni su mi rekli da su primetili neke muškarce koji se muvaju oko mene, ali su ih ovi spazili pa mi nisu prilazili”, rekla je Ivana Stanković za S media portal i dodala da zna da joj se događa slična situacija kao Jeleni Rozgi.

“Ne mogu da prijavim policiji da me neko zasipa porukama obožavanja. Razumela sam ovo što se dešavalo Jeleni Rozgi, jer sam i sama proživljavala slično. Obezbeđenje sam imala tokom sajma, da bi rasterećeno mogla da se družim sa čitaocima, sada ne, ali se i inače ne krećem često po gradu i veoma sam oprezna, budući da živim sama od svoje 16. godine”, kaže Ivana.

Loading...


5 komentara

5 Comments

 1. AnChY

  04/11/2011 at 6:39 pm

  Ivana,Ivana , sad si prava :)) Odlucila se za taj korak jer je dobila uznemiravajuce poruke i mejlove ALI to nisu bile takve poruke,rece Ona,to su vise bile poruke tipa-Mnogo mi se svidjas , hajde sa mnom na veceru i ostale neznosti.Cekaj… zar to ne treba da laska ? Bodigardiji su KAO videli nekog tu da se muva,pa su to i rekli,da ne bi ispalo da sirota laze :) Toliko lepa nije :) Al ok, malo skenuti paznjicu na sebe , to je ok, ne zameramo ti Ivancice :))

 2. zima

  04/11/2011 at 7:55 pm

  Sto se radi od ove djevojke u poslednje vrijeme!

 3. Natalija

  05/11/2011 at 10:38 am

  Ona je meni mnogo ruzna…

 4. Maki :)♥

  05/11/2011 at 1:56 pm

  Pročitajte knjigu Ivane Stanković,mnogo je dobra! Dok sam je čitala,oduševila me je.

 5. tračaroš

  07/11/2011 at 11:53 am

  ne laži stankovića obraza ti

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top