Prati nas

Iz svakog ugla, čak i naopačke sa Always Ultra uloškom i do 100% zaštite

Sponzorisana vest

Iz svakog ugla, čak i naopačke sa Always Ultra uloškom i do 100% zaštite

Marija Savic Sreckovic-fitnes sampionka i instruktor

Da li ste znali da žene gube 5 dana mesečno tokom onih “delikatnih” dana ? Kako? One se odriču svojih omiljenih aktivnosti u domenu sporta, mode i njihovog društvenog života.

Zbog toga su Always i fitnes instruktor Marija Savić Srećković pokazali ženama kako da istraže svet iz drugačije perspektive i žive svoj život bez ograničenja. Always ti pruža i do 100% zaštite, čak i ako ste okrenute naopačke, i tako postaje uložak na koji žene mogu da računaju i da nastave sa svojom dnevnom rutinom.

Always cas joge

Žene su aktivnije nego ikad i u potpunosti okrenute naopačke sa svim stvarima koje imaju da obave. One nemaju vremena da uspore tokom njihovih ciklusa, tako da im je potrebna zaštita da bi nastavile sa aktivnim stilom života, čak i sa svojim vežbama.

„Nema razloga za izbegavanje fizičke aktivnosti tokom ciklusa. Danas smo pokazali da postoje prilogođene vežbe koje mogu pružiti pozitivno stanje organizma čak i tokom tih dana. Sa Always Ultra ulošcima osećamo se komforno i zaštićeno, čak i okrenute naopačke, pa briga o curenju ne bi trebalo da bude prepreka. To je samo naše stanje uma da mislimo da nismo u mogućnosti i dovoljno jake, a zapravo jesmo! To je ono što ja želim da pokažem kao fitnes trener i svojim sopstvenim primerom.“ , kaže Marija Savić Srećković, fitnes šampion i instruktor.

Always cas joge 3

Ovo je trenutak kada nastupa Always Ultra. Dizajniran za modernu ženu – to je uložak koji odoleva dnevnim životnim izazovima bez obzira na to šta nameravate.

Iz svakog ugla, čak i naopačke, Always Ultra ulošci ti pruža komfor i zaštitu. Svi ulošci u Always Ultra asortimanu imaju uložak nalik na pamuk, mekan pri dodiru, koji ima više jastučića i bolje fleksibilno prijanjanje. Zahvaljujući superiornoj zaštiti od curenja Alwaysa Ultra uloška, možeš iskusiti život iz drugačije perspektive, čak i ako si okrenuta naopačke.

Always cas joge 2

Nemački Inovacioni centar Švalbah, lociran veoma blizu Frankfurta je mesto gde nauka koja stoji iza Always uložaka može biti shvaćena. Preko 350 zaposlenih radi na studijama i istraživanjima da bi razumeli žensku praksu, navike, definisali njihove potrebe i u skladu sa tim identifikovali i razvili tehnologiju da bi se zadovoljile potrebe potrošača. Oni proizvode inovativne uloške koji osnažuju žene da žive život u svom punom potencijalu.


Loading...
3 komentara

3 Comments

 1. STARSHIP*

  13. 08. 2014. at 14:35

  NEKA SE OVA CURA SKINE I NEKA POKAZE ULOZAK!!!!

 2. STARSHIP*

  13. 08. 2014. at 20:54

  FUJ na sta je svet spao

 3. Trish

  14. 08. 2014. at 12:51

  Svejedno je, ovaj ili onaj uložak, biće isto.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top