Connect with us

Izbačen Hristijan, Jelena Golubović zaprošena!
Izbačen Hristijan, Jelena Golubović zaprošena!

Hristijan napustio Farmu

 

Makedonac Hristijan Todoroski sinoć je napustio rijaliti Farma, iako je pobedio u duelu čime su mu glasovi bili duplirani.

“Atmosfera je u poslednje vreme bila malo napeta. Ja sam u izolaciji bio malo depresivan. Nije mi prijalo”, rekao je šarmantni muzičar i otkrio ko mu je najviše smetao na Farmi.

“Iskreno me je najviše iznenadila Jelena, teška je kao osoba. Dok sam gledao od kuće farmu, nije izgledala tako. Kad sam došao prvo mi je bila slatka i zanimljiva, a posle mi je postala naporna, ali u dobrim odnosima sam i sa njom”, izjavio je Hristijan.

Čupo zaprosio Jelenu

 

Inače, sinoć se biralo ko će se od izbačenih farmera vratiti na imanje. Najviše glasova publike u baražu dobio je Čupo Kalač, koji je kupio prsten i najavio da će zaprosi Jelenu Golubović, ako se vrati u rijaliti.

“Ovo je verenički prsten, ukoliko se vratim, ja ću je zaprositi. Ja nisam znao ko je ona, jer nisam bio ovde. Pogrešio sam, ne koristim njenu popularnost, bio sam ljut možda na neke druge farmere, a prebacio na nju”, rekao je Čupo pre nego što je saznao da se upravo on vraća na imanje.

Kada se vratio na Farmu, odmah po ulasku Jeleni je gurnuo u ruke cveće i kutijicu u obliku srca, u koju ona nije zavirila. Nakon poljubaca sa Jelenom, Čupo je pozdravio sve farmere i nazdravio njima i svom povratku.

Redakcija Tracara.com

Loading...
3 Comments

3 komentara

 1. Sunce

  28/10/2013 at 11:15 am

  Trajace im ljubav koliko i Farma, nego sad mora biti daj sta das (za ljubavne avanture) od malog izbora kretena.

 2. bla

  28/10/2013 at 2:25 pm

  nije je zaprosio zaprosice je za njegov rodjendan! niste informisani a pisete svasta! informisite se malo bolje!

 3. Pingback: 18+: Seks na Farmi | Web-novine.com

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top