Prati nas

Izdavačke kuće se utrkuju za novim albumom Adele!

Muzika

Izdavačke kuće se utrkuju za novim albumom Adele!

Adele ponovo razbija rekorde! (foto: Facebook)

Adele ponovo razbija rekorde! (foto: Facebook)

Planetarni uspeh pevačice Adele sa njenim album 21 ne jenjava ni tri godine nakon izdavanja albuma. Tome u prilog govore i informacije iz ovog specijala.

Međutim, pevačica vanserijskih glasovnih mogućnosti završava svoj treći studijski album koji je trebalo da izađe krajem ove godine. Ipak, rokovi još uvek nisu ispoštovani, a kako rad na albumu nije završen, objavljivanje novih pesama Adele pomereno je za sledeću godinu.

Pomama za novim materijalom 26-ogodišnje Britanke već je počela, a izdavačke kuće utrkuju se koja će ponuditi više. Sony Music nudi Adele rekordnih 128 miliona dolara da objavi album za njihovu izdavačku kuću!

Inače, smatra se da će treći studijski album Adele srušiti sve dosadašnje i postaviti nove rekorde na muzičkom tržištu. Podsećanja radi, Adele je napravila dužu pauzu, povukavši se iz javnog života i posvetivši se svom sinu Angelu koga je rodila u oktobru 2012. godine.

U poslednje dve godine, Adele je samo objavila pesmu Skyfall za potrebe istoimenog filma, nastavka sage o agentu 007, James Bondu. Ova pesma joj je donela nagrade poput Zlatnog globusa, Oskara i Gremija.

J.Ž./Tracara.com2 komentara

2 Comments

  1. aaa

    14/10/2014 at 12:35 pm

    Oduvati će sve sa scene sa novim albumom…

  2. milica

    11/05/2015 at 3:27 pm

    Iskreno se nadam da ce biti dobar album jer je muzika ove godine a i prosle dno dna

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top