Prati nas

Izlečila mu srce: Bali-begu je Fahriye vratila veru u ljubav

Extra

Izlečila mu srce: Bali-begu je Fahriye vratila veru u ljubav

Shvatili su da prava ljubav postoji (foto: Promo)

Shvatili su da prava ljubav postoji (foto: Promo)

Obožavateljke širom sveta plakale su kada su shvatile da su Bali-beg iz serije Sulejman Veličanstveni”, markantni glumac Burak Özçivit, a mere obezbeđenja na svadbi su upravo iz ovog razloga bile neverovatne.

Prema pisanju turskih medija, ovakvo obezbeđenje nije imao ni turski predsednik Erdogan nikada do sada, a sve u cilju zaštite privatnosti mladoženje i mlade.

Arapski mediji su išli toliko daleko, da su Buraku predložili da mu plate troškove čitave svadbe, u zamenu za ekskluzivne snimke i fotografije, no glumac je to sve odbio, uz obrazloženje da svoju intimu ne želi da deli sa javnošću.

Burak i njegova supruga Fahriye Evcen upoznali su se tokom snimanja serije Grmuša, a glumac je zbog nje raskinuo veridbu sa manekenkom Ceylan Capaom.

Scena iz serije u kojoj su se upoznali

Scena iz serije u kojoj su se upoznali

“Zatrpao sam se poslom i to mi je pomoglo da odagnam crne misli. Fahriye mi je prvo bila prijateljica, rame za plakanje, slušala je o mojoj boli, a onda su se emocije probudile i poželeo sam da budemo zajedno,” tvrdi ovaj glumac i dodaje da je bio veoma obazrim.

“Iskustvo me je naučilo da ljubav može biti opasna, a ja zbog nje nisam želeo da gubim glavu. Fahriye me je uverila da prava ljubav ipak postoji.”


Loading...
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top