Prati nas

Iznervirala je šala tokom emisije: ‘Ovo je sje**no!’

Video

Iznervirala je šala tokom emisije: ‘Ovo je sje**no!’

demi-lovato-x-factor

Demi Lovato je zvezda koja ume da se šali na svoj račun, ali je najnovija šala u finalu X Factora nimalo nije nasmejala!

Naime, tokom finalne emisije treće sezone američkog X Factora, emitovan je video koji prikazuje Demi dok pije misteriozno piće, tokom cele sezone a potom daje domišljate komentare – koji nerviraju Simona Cowella. Pevačica i sudija je bila u šoku, gledajući video, s obzirom da je u prošlosti imala problem sa alkoholom, zbog čega je dugo bila na odvikavanju.

“Šta je ovo? Ovo je potpuno sjeb**o,” povikala je ona, a kamera je uhvatila taj trenutak. Srećom, mikrofon je bio isključen ali po njenom izrazu lica i pomeranju usana bilo je očito šta je govorila. Kada se video završio, otkriveno je da je Demi pila “Sok za nerviranje” ali se ona ipak iznervirala.

Na pitanje voditelja Mario Lopeza šta misli o snimku, Demi je kroz zube odgovorila: “Mislim da je veoma očigledno da zbog toga što više ne pijem, Sok za nerviranje je postao moje novo omiljeno piće i volim ga jer njime nerviram Simona.”

Mislite li da su producenti emisije ipak preterali?

P.Ž./Tračara

Loading...


8 komentara

8 Comments

 1. ikaccc

  21/12/2013 at 4:27 pm

  pa dobro ako niko nije cuo, nista strasno

 2. Jovan

  21/12/2013 at 4:34 pm

  Gledao sam snimak juče, i baš baš je glup i nepotreban. A ima na tom yt kanalu i snimak za po svakog sudiju, a mene je najviše nasmejao neki mali koji je rekao da Sajmon dira ili šutira ostale sudije pod stolom ili tako nešto… Umro sam. :DDD

 3. Baby Monster

  21/12/2013 at 5:08 pm

  Ne kapiram,zasto se iznervirala? Pa u pitanju je bila sala! :O

 4. Fireeee

  21/12/2013 at 8:02 pm

  Tako mlada a bila alkos ….tuga

 5. me

  21/12/2013 at 8:03 pm

  ja mislim da je bila u pitanju neslana sala, ona se ipak borila sa alkoholizmom i za nju je to osjetljiva tema

 6. Helena

  21/12/2013 at 10:01 pm

  TO STVARNO NIJE FER!Mnogo su preterali.Misle da je sala sto ima problem sa alkoholom?Demi je najjbolja ionako ce uvek biti moj uzor.Obozavam nju.

 7. ONA JE ALKOS BEDNICA

  22/12/2013 at 11:41 am

  alkos a tako mlada

 8. Helena(Opet)

  22/12/2013 at 12:18 pm

  Ne znam cemu 5 dislikea,ali stvarno.Demi je super osoba,nije se pokvarila kao i ostale Disney zvezde.Njen otac je preminuo,devojka njenog bivšeg dečka(Joe Jonas) joj preti da se udalji od njega,onda neki prijatelji su ju odbacili…

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top