Prati nas

J.K. Rowling piše scenario za film!

Film

J.K. Rowling piše scenario za film!

Rowlingova piše scenario za film

 

Britanska kniževnica Joanne Rowling, nakon izleta u vidu pisanja knjige za odrasle i krimi romana, piše scenario za film.

Prema pisanju londonskog Telegrafa, autorki romana o Harry Potteru poveren je scenario za film Fantastične zveri i gde ih naći. Knjige Fantastične zveri i gde ih naći, kao i Kvidič za početnike, objavljene su pre nekoliko godina, kao deo humanitarnog projekta u koji je spisateljica bila uključena. I dok je Kvidič za početnike bio objavljen i u Srbiji, čitaoci nikada nisu bili u prilici da pročitaju Fantastične zveri, te će ovo biti prava filmska poslastica za njih.

Ova filmska adaptacija biće prva u seriji filmova koji će pratiti život Scamendera, inače “slavnog magizoologa, čija je knjiga obavezni udžbenik za učenike prve godine škole magije Hogvorts”. Radnja filma smeštena je u Njujork, 70 godina pre početka priče o Harry Potteru.

F.Y./Tracara.com5 komentara

5 Comments

 1. spaceman

  13/09/2013 at 1:57 pm

  znaci opet magija, veštičarenje i sl…navucimo jos koje dete da posne da se zanima za bacanje magije ,veštičarenje, paganizam…zar nije bilo dosta harija poteraa?

 2. spaceman

  13/09/2013 at 2:00 pm

  znaci opet magija, veštičarenje i sl…navucimo jos koje dete da posne da se zanima za bacanje magije ,veštičarenje, paganizam…zar nije bilo dosta harija potera?

 3. Jovan

  13/09/2013 at 3:16 pm

  Ma bre, Hari Poter je cisti klasik, ko nije procitao, puno jako je propustio. Ona ce, htele, ne htela, zauvek ostati pisac Hari Potera, i to je po meni jako lep epitet. :D A za ove dve knjige nisam ni cuo, ne znam ni da postoji kod nas Kvidic.

 4. POW

  13/09/2013 at 6:34 pm

  Harry Potter je obelezio celo moje detinjstvo i naravno da jedva cekam da pogledam i ovaj film mada naravno nista ne moze nadmasiti 7 delova HP-a :)

 5. BlackVeilBridesFan

  13/09/2013 at 6:36 pm

  ahhh ^^

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top