Prati nas

J.Lo o veridbama, brakovima i poznatim prijateljima: I SMS prepiska sa Leonardom DiCapriem

Extra

J.Lo o veridbama, brakovima i poznatim prijateljima: I SMS prepiska sa Leonardom DiCapriem

(foto: Screenshot)

(foto: Screenshot)

Da li biste mogli da zamislite Jennifer Lopez i Leonarda DiCapria zajedno? Iako je pevačica u ozbiljnoj vezi sa Casperom Smartom, James Corden je u svojoj emisiji pokušao da joj ‘smesti’ dejt sa slavnim glumcem.

Naime, dok su uživali u dobroj muzici i vožnji kroz Los Anđeles, voditelj je u jednom trenutku pitao Jennifer ko je najpoznatija osoba koju ima u imeniku. JLo je nabrojala par, uključujući Demi Lovato, Bradley Coopera, Cristiana Ronalda… James je potom uzeo njen telefon sa namerom da pošalje poruku, ni manje ni više, već Leonardu DiCapriu.

“Hej dušo, želela bih da se malo opustim. Da li imaš neki predlog? Javi mi. JLo, znaš, iz bloka”, glasila je komična poruka koju je James sastavio i poslao u pevačicino ime. Zanimljivo je to što je prvo hteo da napiše: “Hej Leo”, ali ga je Jennifer ispravila rekavši da ga ona nikada ne zove tako, i daje bolje da napiše ‘dušo’. Ubrzo je stigao i odgovor.

“Šta kažeš za večeras, dušo? Neki klub?”, pisalo je u poruci. James je bio oduševljen jer je uspeo da organizuje dejt između ove dve poznate zvezde, ali Jennifer ga je razočarala kada je rekla da će to veče ipak provesti kući, kuvajući za decu.

Ona je tokom vožnje pričala i o svom ljubavnom životu, otkrivajući da, iako se udavala tri puta, da su je prosili čak pet puta. Međutim, nije htela da otkriva čiji prsten je odbila.

Ceo video možete pogledati ovde:3 komentara

3 Comments

 1. Max

  31/03/2016 at 12:51 am

  Carobna i neponovljiva.

 2. BabyMonster

  31/03/2016 at 10:28 am

  Najjaci deo kad salju dicapriu poruku hhahahahahha jaan covek on se jos ponadao hahahahahahhahahahahahahahaha

 3. BabyMonster

  31/03/2016 at 10:29 am

  jadan covek*

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top