Prati nas

Jadranka Barjaktarović: Ne primam novac za seks, kao moje koleginice!

Extra

Jadranka Barjaktarović: Ne primam novac za seks, kao moje koleginice!

Učesnica muzičkog takmičenja Zvezde Granda dugo je nastupala samo u emisijama Grand produkcije, dok je nastupe po klubovima i diskotekama odbijala. U intervjuu za BeogradNocu.com, Jadranka Barjaktarović je otkrila i razlog zašto nigde ne nastupa.

“Dugo sam pevala po najboljim i najposećenijim beogradskim klubovima i splavovima. Bila sam izuzetno tražena, i u jednom trenutku sam rešila da prekinem iz više razloga. Glavni razlog da se povučem bio je taj što nisam želela da me svrstavaju u isti koš sa mnogim mojim novopečenim koleginicama koje rade pošto-zašto, i silnim onim devojkama kojima je pesma paravan za druga primarna zanimanja i zvanja, od kojih je danas starleta jedno od najomiljenijih. Iskreno, jako bih volela da mi neko otkrije definiciju starlete. Poznajem dosta devojaka iz moje branše koje iz raznih razloga i pobuda nastupaju po klubovima, i koje nemaju cenu, nego su do te mere srozale ovu profesiju, pa rade i na kompezaciju, ma šta god ona podrazumevala. Vrlo sam nezadovoljna zbog takve situacije, i osećam se kao neko ko ne pripada tu, iako sam estradna ličnost. Imala bih mnogo toga da kažem o mnogima sa estrade, i rado bih pustila jezik, ali i da kažem, ne bih promenila ništa osim što bih postala skandalozna i tabloidna ličnost, a toga se gnušam. Moje viđenje ove profesije suštinski se kosi sa viđenjem mnogih mojih koleginica. Moj obraz nema cenu. Želim da ostanem dostojanstvena u svakom smislu.” rekla je Jadranka.

“Desilo mi se da mi na jednom nastupu na Akapulku nonšalantno prišao čovek, za koga sam mislila da želi da naruči neku pesmu. Međutim, on je prišao i šapnuo: „Kad završiš s nastupom, 10.000 evra dobijaš za noć sa mnom“. U tolikom šoku sam bila da nisam bila u stanju sledeću pesmu da otpevam.” dodala je pevačica i zaključila: “Svesna sam ja da sam deo estrade, ali ne želim da budem deo ove sramotne estrade na kojoj bi većina mojih koleginica zarad novca pristala na sve” 

Loading...


10 komentara

10 Comments

 1. STARSHIP**

  03/12/2014 at 12:14 pm

  NE TI SI POSTENA!!!

 2. zeka

  03/12/2014 at 12:30 pm

  A sta ti primas?!

 3. skandalka

  03/12/2014 at 12:51 pm

  Macko, majke ti?

 4. deda mraz

  03/12/2014 at 1:56 pm

  ona to za dzabe..

 5. Born To Die

  03/12/2014 at 4:37 pm

  Ko o cemu, ku*va o postenju.

 6. sofija

  03/12/2014 at 5:29 pm

  po meni je ona skroz dobro rekla ovo.
  to sto je iz granda, ne moramo da pisemo svakojake komentare tipa – prima ga ona besplatno itd.
  jednostavno, covek vise ne moze da radi ono sto voli. pevacica granda nam odmah daje asocijaciju na ku*va. sto i ne mora bas da znaci.

 7. Lunatic

  04/12/2014 at 1:23 am

  Nisi ti bila u soku zato sto je ponudio 10.000 eura za noc sa tobom , nego zato sto je ponudio 10 puta vise nego sto je trebalo.

 8. I Am Sasha Fierce...

  04/12/2014 at 4:24 am

  Fuj kakva koscata bulja :O

 9. Sinisa

  04/12/2014 at 2:28 pm

  ko da je to sapun pa ce da se istopi. Nego nasla foru da kaze svima koliko kosta njenih pola kila mesa. Isto kao Severina sto nije zelela da joj pornic izadje u javnost a sama ga je i pustila. Tako i ova mozda stvarno nasla neku budalu sto nezna sta ce sa parama pa sad cisto da ostali znaju koliko da plate.

 10. Drakula

  08/01/2017 at 5:25 pm

  Ko bi rekao da si ti tako pametna,, ali da kažem ne bih ništa promijenila” to je tačno

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top