Prati nas

James Franco priznao:’Gej sam…donekle!’

LGBT

James Franco priznao:’Gej sam…donekle!’

Yes or no? No maybe (foto: Indiewire)

Yes or no? No maybe (foto: Indiewire)

U intervjuu za magazin Four Two Nine James Franco je, konačno, odgovorio na pitanje da li je gej. Ili nije? Prosudite sami.

Glumac je postavio samom sebi pitanje na neuobičajen način podelivši svoju ličnost na svoj gej i strejt deo.

Strejt Franco je upitao gej Franca: “Hajde da se baziramo na ono što je važno. Jesi li j*beni gej ili ne?”

A onda se uključio, kako sam kaže, gej James, i odgovorio: “Pa, volim da mislim da sam gej kada je u pitanju umetnost, a da sam strejt u životu. Zapravo, gej sam i u privatnom životu, ali samo do granice odnosa, tako da možemo reći da sam strejt. Valjda to zavisi od toga kako definišemo pojam homoseksualnosti. Ako to određujemo po tome sa kim imaš seksualne odnose, onda pretpostavljam da sam strejt.  Ali, u 20-im i 30-im godinama prošlog veka su se ljudi deklarisali kao homoseksualci na osnovu svog ponašanja, a ne na osnovu toga sa kim dele postelju. Tako su, na primer, mornari kr*sali muškarce sve vreme, ali sve dok god su se ponašali na muževan način smatrani su strejt likovima.”

Pa, izgleda da je gej James prilično zbunjen.


Loading...
2 komentara

2 Comments

  1. wbdf

    17. 03. 2015. at 21:38

    prvo ricky martin , sad on….moli se brad pitt da ostane strejt…

  2. Bellagio

    17. 03. 2015. at 23:34

    Franco zivi sa prijateljem vec 10 godina i to nije tajna. On se igra sa rijeci “gay” i ne vidi nista lose u tome, a usput ovakva izjava zaintrigira javnost i dio je odlicnog PR-a njegovog tima. Kad se radi o novinskim intervjuima sa velikim zvijezdama, zlatni standard je da sve izjave preceslja “publicist” i da finalni ok. Da je Franco ustvari gej, ovakva izjava nikada nebi bila objavljenja za glumca njegovog kalibra, posto se tu radi o novcu za velike filmske kuce i krajnje Francovoj karijeri. Poznato je da gej glumci i glumice nisu profitabilni kad izadju iz ormara.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top