Prati nas

James Franco zavodio maloletnicu: Sramota me je!

Šokantno

James Franco zavodio maloletnicu: Sramota me je!

james franco

James Franco glavni je akter skandala o kome ovih dana priča cela planeta! Na internetu se pojavio transkript njegovog navodnog razgovora sa 17-godišnjom Lucy, koju je pozvao da izađu.

Njih dvoje su se upoznali u Njujorku, nakon njegove predstave Of Mice and Men, koju je Lucy gledala u pratnji svoje majke. Devojčica je zajedničku fotku objavila na Instagramu, a James je njom bio toliko oduševljen da je odlučio da je pozove da izađu.

“Koliko si dugo u Njujorku? Da li imaš 18 godina? Sa kim si ovde? U kom si hotelu? Imaš li dečka? Ja nemam devojku… Želiš li da uzmem sobu u tvom hotelu? Možemo li da se vidimo”, samo su neke od poruka koje je Franco poslao Lucy na Instagramu.

Privatne poruke poslate putem Instagrama

Privatne poruke poslate putem Instagrama

 

Ona mu je odgovorila da je i dalje maloletna i da joj prijatelji neće verovati kada im bude pričala da joj je James Franco pisao.

Nakon što je Lucy objavila skandaloznu konverzaciju, glumac se u javnosti izvinio, rekavši da mu je veoma neprijatno i da nikada nije želeo da ima seks sa ovom devojčicom.

Ipak, mnogo je verovatnija priča da je sve ovo zapravo marketinški trik, kako bi se promovisao Jamesov novi film Palo Alto, u kome on glumi trenera koji zavodi 14-godišnju devojčicu.

UPDATE: I sam glumac se oglasio povodom ovog trača i potvrdio da se sve odigralo upravo ovako. Izrazio je žaljenje i sramotu zbog događaja:

“Sramota me je, društvene mreže su komplikovane, nikada ne znaš ko je na drugom kraju, a ovo je način kako se ljudi danas pronalaze. To je bila moja loša procena, naučimo sam lekciju iz ovoga. Ja imam dobar život ali ako želim da upoznam nekoga na ovaj način, to će svi saznati, pa je to dvostruki blam!”

P.Ž./Tračara9 komentara

9 Comments

 1. Starship

  06/04/2014 at 11:52 am

  TRACARO STA JE SA SAJTOM BLEJAC.COM??

 2. N.

  06/04/2014 at 11:56 am

  Kasnite i to bas dosta, James Franco je vec demantovao celu ovu pricu.

 3. bla bla

  06/04/2014 at 11:56 am

  А данашње клинке су тако наивне! Погледајте само како изгледају девојчице од 14, 15, 16 година! Ја сам се тако монтирала после 20! Кило шминке, напуцане, напућене, на штиклетинама, у уским, кратким, деколтираним хаљиницама… излазе по клубовима по целу ноћ, пију алкохол и пуше. И онда ми неко каже како су младићи педофили и манијаци што стартују малолетнице! Малолетнице треба да буду код куће после 1-2ноћу а не да ђускају у сепареу ноћног клуба.

 4. DUNJA

  06/04/2014 at 12:33 pm

  Kako je samo dobar, majko mila…

 5. Jelena

  06/04/2014 at 12:54 pm

  Pa pitao je koliko ima godina…
  Kakvo je ponasaje ovih danasnjih maloletnica potrebno je preurediti zakon da zastiti punoletne muskarce od njih. Ne osudjujem ga.

 6. Tanja

  06/04/2014 at 1:54 pm

  Jeste, sve muskarci naivni i ugrozeni. Zakon je takav kakav je, njihova je odgovornost i neka se ponasaju u skladu sa tim i iskustvom koje godine donose. Ne mora se spavati s devojkom iste veceri kada se upozna, moze se raspitati malo o njoj i videti ko je ona zaista.
  Na stranu sto, ocigledno, ova prica oko Franka nije istinita i nije covek nista lose uradio.

 7. Tanja

  06/04/2014 at 1:56 pm

  PS Zena je zeni vuk i uvek cemo, nicim izazvane i ugrozene, napadati klinke desetak godina mladje od sebe, umesto onih koji su zaista i odgovorni pred zakonom.

 8. bla bla

  06/04/2014 at 2:20 pm

  Draga Tanja, žena je ženi vuk? Ne vidim sta ti je u mom komentaru zaličilo na ljubomoru ili moju tugu što sam starija? Ovo je samo bio jako realan i zreo komentar. Uvek je bilo klinki i devojčica koje su želele brže da odrastu i budu velike. Nije dužan muškarac da bude nečiji tata pa da proverava svaku devojku sa kojom izlazi. Tebi nije problem što maloletnice uskaču svakome u krevet i što se lažno predstavljaju ali ti smeta moja kritika takvog ponašanja?! To se zove zamena teza. I nemam ništa protiv mladosti, kao što nemam ništa ni protiv zrelosti i starenja. Svako vreme je divno i čarobno ako znamo kako da ga trošimo.

 9. Troll

  07/04/2014 at 7:01 pm

  Au, nije ni svestan koliko ce sa ovim nazadovati u karijeri. Sad moze da prica da ne bi bilo nista, kad nije doslo do toga … A u jedno ruku je ispao korektan, on je velika zvezda, a u vezi te male mogao je da se pravi lud, ali nije pokazao simptome Ilmizma u fazonu NISAM JA, TUDJI JE PROFIL, NEKO DRUGI JE PISAO TID …

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top