Prati nas

Janet Jackson sudija u X factoru?

Televizija

Janet Jackson sudija u X factoru?

Prašina oko američkog X factora već nedeljama nikako da se slegne!

Nakon što je saopšteno da emisiju napuštaju Paula Abdul, Nicole Scherzinger i voditelj Steve Jones, šuškalo se da je Beyonce ponuđeno pola milijardi dolara za petogodišnji ugovor, kao potencijalni sudija pominjana je i Mariah Carey, kao i Britney Spears, kojoj je navodno ponuđeno 30 miliona dolara za angažman u X Factoru.

Prema najnovijim saznanjima američkih tabloida i Janet Jackson pregovara sa producentima X factora. Navodno je i ona na listi zvezda, među kojima su i Katy Perry i Pink, koje bi Simon Cowell voleo da vidi na mestu Paule Abdul i Nicole Scherzinger.

Jenet ne želi ni da potvrdi, ni da demantuje navode medija, a prema pisanju časopisa Hollywood Reporter i Whitney Houston je bila kontaktirana ovim povodom neposredno pre smrti.

Foto: Putyorecordson.blogspot.com3 komentara

3 Comments

 1. Janet-Serbia

  20/02/2012 at 8:56 am

  To bi bio odličan promotivni potez pre objavljivanja novog albuma. Za J.Lo je učinio čudo. Mnogi misle da je ona suviše velika zvezda za tako nešto ali ja mislim da je potrebno da napravi neki kompromis kako bi se približila klincima koji su i glavni kupci muzike. Madonna to čini već deset godina sarađujući sa njihovim idolima (Britney, Nicki Minaj, Justin, M.I.A.) a Janet bi mogla da im se približi na ovaj načain i da zaobiđe saradnje sa teen zvezdama. Videćemo :)

 2. ajmooo

  20/02/2012 at 9:26 am

  A je l’ ima neko ko nije?

 3. Aleksandar1

  20/02/2012 at 10:07 am

  Britney i beyonce:D♥

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top