Prati nas

Japa napustio imanje, novi gazda je Marko!

Japa napustio imanje, novi gazda je Marko!

Japa sinoć napustio imanje

 

Ovonedeljni duelisti Ivan, Jelena, Japa i Edin u kvizu znanja nisu imali nameru da se takmiče za ostanak na imanju!

Iako su Edin i Jelena učili i znali odgovore na skoro svako pitanje, nisu se javljali, već su u glas izgovarali odgovor za odgovorom. Ivan je ostao suzdržan.

Po propozicijama takmičenja Ognjen Amidžić morao je da pročita svih deset pitanja, ali nije bilo pobednika u kvizu znanja, zbog čega nikome nisu duplirani glasovi.

Rezultati telefonskog glasanja bili su vrlo tesni: Jelena Jovanović je osvojila 26,87% glasova publike, Ivan Marinković 25,31%, Edin Škoric 24,87% i Japa 22,95%.

Iako je Japa na imanje ušao kao dečko farmerke Jelene Jovanović, po izlasku iz rijalitija ispričao je voditeljki Aleksandri Jeftanović kako njih dvoje, zapravo, nikada nisu bili u vezi.

“Jelena je pristala da igra jednu igru od samog početka. Od starta je bilo da uđemo zajedno, pa onda da ja uđem za 15 dana, što se njoj nije svidelo. Radi se o tome da smo se mi dogovorili kad budem ušao da ću Jeleni preneti utiske njenog dečka, odnosno kako se ona ponašala na Farmi i šta on misli o tome”, rekao je Japa.

 

UPDATE: Pročitano je pismo Jape koji je napustio takmičenje gde se izvinjava Jeleni Jovanović. Za gazdu je izabrao Marka Vukotića!

Redakcija Tracara.com2 komentara

2 Comments

  1. Kiki

    25/11/2013 at 11:16 am

    WTF?

  2. Jovan

    25/11/2013 at 11:49 am

    ‘Ivan je ostao suzdržan.’ Mogli ste tu rečenicu slobodno zameniti sa ‘Ivan je glupa pijandura i mrculja, te nije znao odgovore.’, ali ok. :DDD

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top