Prati nas

Jaredov Oskar ostao bez pola glave?!

Hot!

Jaredov Oskar ostao bez pola glave?!

jared leto

Jared, šta uradi svom Oskaru?!

Iako je prestižnu statuu osvojio tek pre nekoliko dana, multitalentovani Jared Leto već je uspeo da ošteti svog Oskara!

Lepotan koji je dobio priznanje Američke akademije za sporednu ulogu u filmu Dallas Buyers Club izjavio je u intervjuu za kanadski ET da je svog pozlaćenog čovečuljka držao u kuhinji, sve dok neki njegovi prijatelji nisu odlučili da se slikaju sa statuom. Tada je došlo do nezgode, pozlaćena statua je ispala, skotrljala se niz stepenište, i ostala bez pola glave!

Ipak, šarmanti Leto ne haje previše zbog ovog gubitka: “Šta da se radi, život ide dalje. Statua se sada tek odomaćila, znate kako kažu!”

Hmmm, to mora da je bila baš luda zabava kada i statua Oskara ostane bez glave. :)

 

Redakcija Tracara.com7 komentara

7 Comments

 1. damn

  05/03/2014 at 8:12 pm

  koji mentol

 2. skandalka

  05/03/2014 at 8:24 pm

  Sta ga briga… Ajme, kako bih ja njega posedovala! Covek je savrsenstvo!

 3. don

  05/03/2014 at 9:37 pm

  pijana stoka

 4. cc

  05/03/2014 at 11:18 pm

  hahahah sta je bre vama..kakve pola glave..”Pustio sam neke od svojih saradnika da se slikaju sa Oskarom a nakon što sam ga poneo niz stepenice udario sam ga u rukohvat i oštetio sa zadnje strane”—prenesite kako treba.hahah mada zaboli njaga i da ga je prepolovio…momak se dokazao kao dobar pevač, glumac ove godine osvojio gotovo sve nagrade..mada je uvek govorio da mu nisu toliko bitne…lepo ih je dobiti kako on kaže ,imati povod proslaviti sa prijateljima i ostavi ih u svoju kuhinju :)

 5. Trish

  06/03/2014 at 1:08 am

  Hahaha čuj dona

 6. hm

  06/03/2014 at 12:01 pm

  ja sam i dalje ubeđena da je on gej..gdje mu je devojka?!?!važi za jednog lepotana,a devojke ni na vidiku …na pitanja uporno izbegava rzagovore o njima hm..i njgeov brat mi je sumnjiv:)

 7. skandalka

  06/03/2014 at 1:42 pm

  Gay, so what? I ne treba da prica o svom privatnom zivotu jer je to njegova, iskljucivo njegova stvar. Jedino bitno u celoj prici je da je on jedna multitalentovana licnost koja moze mnogo toga da ponudi publici. Ajme, Srbi ljudima i u “gace” zaviruju. Pih…

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top