Connect with us

Javno istupanje Jelene Nađ potreslo celu Srbiju: ovo je njena priča
Hot!

Javno istupanje Jelene Nađ potreslo celu Srbiju: ovo je njena priča

(foto: Screenshot)

(foto: Screenshot)

Sinoć je emitovana emisija Život pričau kojoj je Tatjana Vojtehovski ugostila Jelenu Nađ, bivšu suprugu nekadašnjeg fudbalera Alberta Nađa. Baš kao što je i sama voditeljka predvidela na kraju (ranije snimljene) emisije, Albert se pojavio u javnosti pre emitovanja i porekao sve ono o čemu je Jelena govorila. Međutim, za razliku od njegovih reči, Jelena je priložila sudske dokaze za sve svoje stravične tvrdnje.

Jelena Nađ je otpočela svoju priču prvim slučajem nasilja u braku, koji se desio već 2-3 nedelje nakon venčanja, i to iz potpuno bizarnog razloga, zato što je razgovarala sa drugim bračnim parom, koji su upoznali na tom bračnom putovanju.

Nasilje je vremenom postajalo sve gore, ali uplašena Jelena nije govorila nikome o onome što se događa iza zatvorenih vrata, nadajući se da će sve jednog dana prestati, kao i zbog straha da ga napusti i mogućnosti da deca ostanu sama sa nasilnikom.

“U druge dve trudnoće me nije tukao, ali u prvoj jeste. U bolnici je utvrđeno da zbog toga naš najstariji sin ima kataraktu na oba oka. Ispitivali su detaljno to jer ne postoji zabeležen slučaj u našoj porodici da je neko imao kataraktu”, ispričala je Jelena.

(foto: Screenshot)

(foto: Screenshot)

Nasilje je kulminiralo kada je Albert više sati uzastopno fizički maltretirao svoju bivšu suprugu, koju je zatim pokušao da siluje pred decom, a kada je jedan od sinova pokušao da ga spreči u tome, Nađ je počeo da ga davi, ispričao je najstariji sin u policiji.

Iako je Albert Nađ, tokom karijere profesionalnog sportiste, stekao mnogo novca (o čemu je, takođe, sud obavešten), nije plaćao alimentaciju za decu, osim tri puta, nakon što je protiv njega podneta tužba. Budući da nije izmirio svoje obaveze ni oko plaćanja školarine za decu (koja su išla u privatne škole, gde se cena jedne godine kretala od 8 do 12 hiljada evra), Jelena je prodala stan u kom su živeli da bi mogla da ih iškoluje do kraja. Ipak, pošto najstariji sin nije upao na budžet, nije mogla da mu obezbedi dalje univerzitetsko školovanje.

Pročitajte još i:  Sanja Marinković: Jelena Nađ mi je nudila novac da priča o mužu u mojoj emisiji

Albert Nađ je uspeo da smanji alimentaciju sa 2.000 evra na 100, prijavivši se da radi za minimalac, ali ni to nije dosad nijedanput isplatio. Kada su sudski izvršioci dolazili na prinudnu naplatu, zaplenom imovine u stanu su došli do sume od 28.000 dinara, dok je trebalo izmiriti dug od 30.000 evra.

“Drugi put kada su odlazili u prinudnu naplatu popisano je da živi u stanu sa jednim ogledalom i mobilnim telefonom, ali mu mobilni nije oduzet, nego samo ogledalo”, ispričala je Jelena, na šta se voditeljka zapitala čiji to ukupan nameštaj u stanu košta svega 28.000 dinara, kao i ko je spreman da poveruje da neko živi u stanu samo sa ogledalom.

Jelena se osvrnula i na priču u kojoj je Nađ, ne bi li se oslobodio alimentacije, čak tražio da se sudski proveri da li je on otac najmlađe ćerke, za koju je, uz pomoć DNK analize, utvrđeno da je njegovo dete.

Da li će ovaj slučaj ikada biti rešen, vreme će pokazati.

Loading...
3 Comments

3 komentara

 1. bbbbb

  24/09/2016 at 8:33 am

  Sta reci a ne zaplakati ,kud ide ovaj svet i koga interesuju ove porodicne bljuvotine osim Tanji Vojtehovskoj koja ni sama nezna sta bi iskopala da nesto uradi u svom praznom zivotu .Ovu pricu a ima ovakvih u Srbiji milion moze samo da se koristi kao rialiti program u zivo nazalost.

 2. Nadalina8

  24/09/2016 at 3:10 pm

  Prica jeste potresna, zena koja je trpela nasilje, ali meni tu jedna stavka jako smeta…ona potencira da je siromasna , da nema za hranu, odecu, deca skromna, a silikone u usnama joj je dodelio centar za socijalni rad, mozda? Pominje vrtoglave cifre za skolovanje dece, navodno, dete od stresa ne moze da ide u drzavnu, nego u privatnu da se zastiti? Ne sumnjam da je dozivljavala nasilje, ali posle 19 godina se setila da blati ono sto je sama odabrala, ono sto je trpela… Gde je bila posle prvih batina? Da li je zlatni kavez bio tako mio? Ona to prica zenama koje zive od 300 evra mesecno, a opet ih muz bije i otima im novac…Tanja Vojtehovski je ok voditeljka, ne zasluzuje kritike , ona emisijama otvara oci.

 3. Mia

  25/09/2016 at 11:49 pm

  Mene nije potreslo.Ja joj ne verujem.Vise verujem njemu.I sigurna sam da sam u pravu.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top