Prati nas

Moda

JEANS & DANCE

Ovo je jedna od najzapaženijih revija na beogradskoj Nedelji mode.

Ovo je jedna od najzapaženijih revija na beogradskoj Nedelji mode.

Jesenja JEANSOMANIA u organizaciji Fashion Company pod sloganom JEANS & DANCE na spektakularan način je obeležila beogradsku Nedelju mode.

 

Apsolutni hit sezone, jeans u svim kombinacijima, brendova Diesel, Replay, Guess, Levi’s i Scotch&Soda Amsterdam Blauw prikazan je na atraktivnom modno-igračkom performansu, a publika u BelExpo centru je imala priliku da pogleda preko 100 odevnih kombinacija i odabere omiljeni model iz kolekcije jesen/zima 2014.

Uz najnovije denim trendove prikazana je abeceda plesa od A do Ž za koju je bila zadužena dance trupa Milana Gromilića! Tu su i legendarni iconic modeli Levi’s 501 i 511 u novom ruhu, Guess ultra seksi skinny jean inspirisan Nešvilom, ekskluzivna kapsul kolekcija Replay Hyperflex, neizbežni Diesel jogg jeans, kao i hipsterski komadi Scotch&Soda! Važan deo stylinga bile su legendarne Timberland yellow boots!

Među poznatim ličnostima koje su modele merkale iz prvog reda bili su Veljko Ražnatović, glumice Brankica Sebastijanovic i Lena Bogdanović, Tanja Vojtevhovski, stilista Ašok Murti, Dr Feelgood, dizajneri George Styler & Saša Vidić, voditelj Boško Jakovljević, baletski igrač Milan Gromilić, PR B92 Beba Dragić, Mia Zečević i mnogi drugi.

 2 komentara

2 Comments

 1. Mag

  26/10/2014 at 1:52 am

  Dovoljna je bila po jedna slika od svakog modela, sto ste stavljali po 5?! Kad listam kao da gledam usporeni snimak njihovog kretanja i naravno da se smorim posle 15 slika i ne dodjem do kraja, tako da se postize kontraefekat reklame.
  A neke kombinacije koje sam videla su zaista dobre!

 2. Girl who lives for music and love

  26/10/2014 at 11:21 am

  Cool! Ima super kombinacija :)

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top