Prati nas

Jedva završio školu, a danas zarađuje milione

Vesti

Jedva završio školu, a danas zarađuje milione

I danas ima problema sa čitanjem! (foto: GQ)

I danas ima problema sa čitanjem! (foto: GQ)

Prvo je sve iznenadio podatkom da je u mladosti bio striper, ali ni tu nije kraj. Channing Tatum otkrio je još informacija o svojoj prošlosti koji će vas zasigurno iznenaditi.

Zgodni glumac priznao je da je imao veoma teško detinjstvo jer je patio od poremećaja pažnje i disleksije što je njegovu edukaciju činilo skoro nemogućom.

“Ako bi me smestili u grupu sa autističnom decom i onima koji pate od Daunovog sindroma nisam se uklapao jer moji poremećaji nisu bili ni blizu tako teški. A opet u klasičnom razredu sam osećao da nisam dorastao svoj toj deci. Nisam pripadao nigde. A takvih je slučajeva mnogo. Nešto nije u redu sa našim sistemom kada smo sposobni da izgradimo multimilionske kompanije, ali ne i da nađemo mesto za sve one koji imaju problem koji sam i ja imao”, besno je konstatovao glumac.

Ipak, Channing Tantum je imao tu sreću da se pronađe u svetu modelinga i glume, ali i da svoje slabosti koje su ga ometale u standardnom školovanju pretvori u svoje jače strane.

“I dalje čitam jako, jako sporo. Ali, iako je bilo kom glumcu potrebno 5 puta manje vremena od mene da pročita tekst, ja ću, ipak, biti u stanju do detalja da kažem sve šta se nalazi u njemu”, izjavio je u nedavnom intervjuu.

Iako i danas sebe ne smatra naročito pametnim, 34-godišnji glumac donosi mnoge veoma promišljene odluke u svom životu. Jedna od takvih je bila i finansiranje filma Magični Majk iz ličnog budžeta. Uložio je 7, a dobio 167 miliona!

Ovakvu računicu sigurno nećete naučiti od svojih profesora u osnovnoj i srednjoj školi.

N.M./TRAČARA


Loading...
4 komentara

4 Comments

 1. Tijana

  20. 10. 2014. at 13:56

  Sa ovakvim izgledom sve mu je oprosteno :)

 2. Iskreno

  20. 10. 2014. at 15:17

  Meni uopste i nije privlacan. Iz njega nista ne zraci, nema sarma i djeluje priglupo i priprosto, sto naglasavam ne zakljucujem na osnovu ovog sto sam sad procitala jer sam svjesna da disleksija nije odlika inteligencije ili njenog nedostatka. Pogledala sam jedan njegov intervju i bolje da nisam jer sam dozivjela transfer blama-tipicni Amer, dosadnooo. :-)

 3. fuz

  20. 10. 2014. at 18:09

  Dobar ko dobar dan! Moze da prica sta hoce kad ovako izgleda! Gledaj Magic Mike i sve ce ti biti jasno

 4. fuz

  20. 10. 2014. at 18:10

  Dobar ko dobar dan! Moze da prica sta hoce kad ovako izgleda! Gledaj Magic Mike i sve ce ti biti jasno

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top