Prati nas

Jelena Karleuša: Stavljam tačku na Daru, ne uzimaj me u usta

Extra

Jelena Karleuša: Stavljam tačku na Daru, ne uzimaj me u usta

karleusa-otvoreno-pismo-dara-bubamara

Nakon što ju je Dara Bubamara nazvala divokozom u emisiji Exkluziv, Jelena Karleuša odgovorila je koleginici, sa kojom je već godinama u zavadi, otvorenim pismom!

U pismu koje je objavila, pa obrisala sa svog Facebooka, pevačica poručuje Bubamari da prestane da priča o njoj, ne bi li ona ispričala njene mračne tajne.

“Ti mukice pevaš po gradskim kafanama, raznim Gaučosima i raznoraznim birtijama za smešne pare pred 50 ljudi! Sve što ti imaš je auto na lizing i stan na kredit u Lisičijem potoku, tri strahotne Filip Plejn krpe sa cirkonima kupljene od šanera, pseću dužinu nogu i šiške koje nabacuješ od temena pa do pola njuške da koliko toliko sakriješ rugobu!” napisala je između ostalog Jelena.

“U karijeri dugoj 20 godina imam bezbroj nagrada za najtiražnije albume i za pevačicu godine! Znaš koliko puta si ti to doživela? NIKAD. U karijeri imam koncerte kojih se Madona ne bi postidela! Koliko ti koncerata u karijeri imaš?! Ni jedan jedini! Kafana Gaučosi se ne računa.” dodala je ona.

“Neobrazovana, ne znaš ni padež da ubodeš ali da vredjaš ljude znaš?! Sad si dobila vrednu lekciju koja ne košta ni puno ni malo već nema cenu. Ovim stavljam tačku.” završila je Karleuša.


Loading...
54 komentara

54 Comments

 1. Elemental

  22. 02. 2015. at 17:50

  Ovaj glupi Lungo mare samo sakuplja minuse,ništa ne razume i svaki mu je komentar na razini osmoškolca.Sad tu brani Karleušu a pre par dana samo je pljuje.Sramota kako brzo menja mišljenje i bolje da prizna da Dara Bubamara bolje peva od Karleuše.

 2. bezlicna

  22. 02. 2015. at 18:12

  Ova lujka sve imitira sa mreza pa cak skida I poze I make up,sav zivot copy paste……

 3. Maxx

  01. 03. 2015. at 11:21

  JK najjaca si…nemoze ti niko nista..jedna si jedina…ostali aj malo fuck off

 4. micjey

  07. 03. 2015. at 10:31

  Jeco samo napred… u svemu te podrzavam … :*

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top