Connect with us

Jelena Krunić doživela nervni slom, pa pokušala da iseče vene (VIDEO)
Šokantno

Jelena Krunić doživela nervni slom, pa pokušala da iseče vene (VIDEO)

Jelena Krunić (foto: Screenshot)

Jelena Krunić (foto: Screenshot)

Dramatičnim scenama prisustvovali su učesnici rijalitija Parovi, usled neuračunljivog ponašanja Jelene Krunić, koja je doživela nervni slom, a potom pokušala i da se ubije.

Ova kontroverzna starleta poznata je po mnogobrojnim ispadima kojima smo imali prilike da svedočimo u sličnim TV formatima, a ovoga puta je, nakon ispada koji je uzrokovao nervni slom i agresivnog ponašanja, pokušala da iseče vene staklom, zbog čega je hospitalizovana u KBC Zemun, a potom i  u Kliniku za psihijatrijske bolesti.

Okidač za ovakav incident bila je informacija druge učesnice Ljube Pantović, koja joj je saopštila da je njen dečko Danijel Savić ljut na nju, što je ona teško podnela. Usledilo je razbijanje i bacanje stvari po vili, zbog čega je program bio prekinut.

Jelena i Danijel (foto: Instagram/jelenakrunic)

Jelena i Danijel (foto: Instagram/jelenakrunic)

Krunićeva je sklona sukobima i neprimerenom ponašanju, a fizički se obračunavala u prethodnim sezonama rijalitija. Pre nekoliko dana, govorila je o još jednom pokušaju samoubistva kada je popila veliku količinu raznih tableta. “To se dogodilo kada sam imala 23. godine. Bila sam u depresiji zbog svega što mi se dešavalo. Sasvim slučajno me je majka spasila”, ispričala je Jelena u Parovima.

Najnoviju štampu u digitalizovanom obliku čitajte na Novinarnica.net

Loading...
1 komentar

1 komentar

  1. Lonis Koonis

    10/02/2017 at 7:49 pm

    Jadan taj djeçko sa njom ako mu ovakve scene pravi svakoga dana. Andjeli s’tobom sestro napacena. Svjetlost i ljubav su uz tebe. Zapali 3 crvene svijece, pljuni na brus halter i stavi ga preko glave. Posle 4 dana u 13.54h sve ce biti u redu. Vesna Rivas ce te spasiti. Zenska sve najbolje :*

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top