Prati nas

Jelena se seli u Keniju da leči decu od side?!

Vesti

Jelena se seli u Keniju da leči decu od side?!

jelena golubovic

Jelena Golubović napušta Srbiju!

Pobednica Farme koja ne izbija sa naslovnica tabloida zbog svog skandaloznog ponašanja rešila je da u Keniji potraži sreću, javlja Svet. Ona je nedavno dobila ponudu da u malom gradu Kitale na zapadu Kenije snimi dokumentarac o bolesnoj i izgladneloj deci koja se svakog dana bore za život, što je posle dugog razmišljanja ipak prihvatila.

Već za desetak dana Jelena će otputovati u Afriku potpuno sama, iako je njena porodica protiv toga. Ona će tamo ostati najmanje tri meseca, međutim, već sada se raspituje o produžetku boravka.

„Dobila sam poziv od gospodina Yohnstonea Wanjala koji je preko interneta upućen u moj rad i on smatra da ja mogu da pomognem toj deci. Pozvao me je da dođem u mali grad koji se zove Kitale i da tamo uradim dokumentarac o siročićima čiji su roditelji umrli od side koja je veoma zastupljena u tom delu. Čak su i neka deca zaražena HIV virusom i neophodna im je pomoć”.

Inače, ako u Googlu ukucate ime Yohnstonea Wanjala, nećete ga pronaći… možda je pogrešila, a možda…

Svet/Tračara4 komentara

4 Comments

 1. Mina

  18/05/2014 at 11:20 am

  ”Inače, ako u Googlu ukucate ime Yohnstonea Wanjala, nećete ga pronaći… možda je pogrešila, a možda…”hahahahhahahahahahhahahahahhahahhahahahhhahaha
  Pa zar nije ocigledno da izmislja!

 2. Mita

  18/05/2014 at 1:43 pm

  Prvo izleci svoj bolesni mozak

 3. Born To Die

  18/05/2014 at 5:26 pm

  Nakaza ruzna,samo da pobegne odavde sto pre,da ne bi morala da pomogne onima koji su stradali u poplavama! SRAMOTA!

 4. Lepi

  19/05/2014 at 5:20 pm

  Prvo treba sebe da dovede u red sa svakim bi išla u krevet a i neobrazovana je i akademiju glume je završila preko veze koje je potegao njen otac.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top