Connect with us

Jelena Tomašević i Aleksandra Radović napravile skandal kod frizera
Hot!

Jelena Tomašević i Aleksandra Radović napravile skandal kod frizera

(foto: Instagram)

(foto: Instagram)

Aleksandra Radović već mesecima širi negativne priče o Jeleni Tomašević. Kako Jelena ne ulazi u estradne sukobe, odlučila je da koleginici sve kaže u lice i to kod frizera.

Naime, dve pevačice su se slučajno srele u frizerskom salonu, gde je došlo do obračuna. Na opšte iznenađenje svih prisutnih, Jelena je odmah zapazila koleginicu i prišla joj dok se fenirala.

“E, baš mi je drago da sam te srela. Sad ćeš da mi kažeš kakav problam imaš sa mnom. Sad ćeš da mi objasniš gde sam i kome pevala za 400 evra, kao što pričaš. Sramotno je to što radiš. Ja nisam kriva što imam posla i što uspevam da se bavim uspešno muzikom. Tužno je to što o omeni pričaš ružne stvari okolo. Zato ću te zamoliti da to više ne čujem”, rekl je Jelena kolegenici, a prenose izvori koji su se zatekli na licu mesta za Svet. 

Inače, Aleksandra izaziva sukobe i sa drugim kolegama. Nije u dobrim odnosima ni sa Eminom Jahović, jer je tokom žiriranja u Prvom glasu Srbije vređala njenu muziku, a i Marija Šerifović već neko vreme ne razgovara sa njom.

Više o ovome pročitajte u novom broju Sveta.

(foto: Svet)

(foto: Svet)

Loading...
4 Comments

4 komentara

 1. BOOM!

  29/06/2016 at 7:09 pm

  Vredjala je ova i smejala se i Zeljku i Kristini i Aleksandri Kovac i Emini i Mariji i jos mnogima. Poznata je kao jako negativna osoba i mrgud. Talenat, ali 0 od coveka.

 2. JA

  30/06/2016 at 8:31 am

  Ne zna se koja je nebitnija.

 3. AR fan

  30/06/2016 at 8:46 pm

  Samo nastavite ovako, svaka cast. Vredjajte i izmisljajte o pravim pevacima da bi vase miljenice bile u centru paznje, ali dzaba, Aleksandra Radovic je institucija za celu estradu, Jelena je ovde samo ubacena da bi prica dobila na tezini i naravno da ona ovako nesto nikad ne bi uradila. Izmisljajte o njima a onima sto mikrofon treba da se otme promovisite. Znam da mi necete objaviti komentar, a koliko ste popularni vidite i po broju komentara, jadno.

 4. Pametan

  01/07/2016 at 12:50 pm

  Hahahaha,ove su bas smjesne.
  Ova Radovicka ima 2 pjesme da joj valjaju i uvijek ide na staru slavu. Ko nju jos slusa?
  A ova Tomasevicka kao nedozivljen orgazam. Sva neka retardirana,haha.
  To je ono”ruga se lonac loncu,a oba suplja”.
  Zalost

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top