Prati nas

Jeleni Jovanović nestao deda

Vesti

Jeleni Jovanović nestao deda

jelena-jovanovic

Folk pevačica Jelena Jovanović ovih dana preživljava dramu. Njen deda Đorđe Golubović izašao je u šetnju pre tri dana i od tada mu se gubi svaki trag. Policija ga i dalje nije pronašla, iako se za njim traga.

“Stvarno više ne znamo šta da radimo i gde da ga tražimo. On je 19. maja izašao u običajenu šetnju Belim vodama, oko deset časova ujutru i nije se vratio. Iako je 1929. godište, potpuno je zdravog razuma i nije pokazao znake dementnosti, osim ako se nešto u međuvremenu nije desilo, pa je zaboravio i gde živi i šta radi. Svi smo ga tražili gde god da smo se setili da može da ode, čak je i policija obišla sva svratišta i mesta gde su smatali da može da bude, ali ni traga ni glasa od njega. Policija je proverila i bolnice, dok smo mi obilazili okolinu i njegove prijatelje. Jedna žena ga je prepoznala na slici i kaže da ga je videla preksinoć u Vodovodskoj ulici oko 18 časova, ali ni od tada mu niko nije ušao u trag, čak ni u okolnim ulicama, gde ga je ona i videla”, ispričala je Jelena za Kurir.

“Nije poneo sa sobom ni pumpicu za astmu ni mobilni telefon, dok sa sobom ima najviše deset hiljada dinara. Ima i dokumenta, pa se nadamo da će neko odreagovati ako vidi da mu nije dobro. Ovom prilikom molim da, ako neko zna nešto o njemu, da nam se javi. Deda je na sebi imao belu košulju, džemper i pantalone. Stvarno smo van sebe i ne znamo šta još možemo da uradimo, jer Beogrd je veliki”, objašnjava ona.

Tracara.com/Kurir


Loading...
1 komentar

1 komentar

  1. Pingback: Jeleni Jovanović nestao deda | Vest dana

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top