Connect with us

Jelenin dečko kaže da nije pokušala samoubistvo, produkcija tvrdi suprotno
Jelenin dečko kaže da nije pokušala samoubistvo, produkcija tvrdi suprotno

Jelena je doživela nervni slom zbog informacije o dečku Danijelu (foto: Instagram.com/jelena_krunic)

Jelena je doživela nervni slom zbog informacije o dečku Danijelu (foto: Instagram.com/jelena_krunic)

Javnost je još jednom ostala šokirana dešavanjima u vili Parova. Rijaliti program koji se prikazuje na televiziji Happy, po mnogima je još davno prešao granicu pristojnosti, ali ovog puta život jedne takmičarke visio je o koncu.

Jelena Krunić je pre nekoliko dana doživela nervni slom nakon poruke o dečku Danijelu Saviću, koju joj je prenela Ljuba Pantović. Bivša go-go igračica je teško podnela informaciju da je dečko razočaran njenim ponašanjem i počela je da razbija stvari u vili.

Kako je prenela produkcija rijalitija, starleta je nakon ispada koji je uzrokovao nervni slom i agresivno ponašanje, pokušala da iseče vene staklom, zbog čega je hospitalizovana u KBC Zemun, a potom i  u Kliniku za psihijatrijske bolesti Laza Lazarević.

Njen dečko pak tvrdi da ništa od toga nije istina i dodaje da je za ispad Krunićeve kriva njena emotivnost. “Jelena je mnogo emotivna osoba, zato je i volimo, jer je iskrena i pokazuje osećanja bez filtera. Ovde nije u pitanju nikakva prošlost, ja sam Jelenu prihvatio kao i ona mene sa svim vrlinama i manama, znamo se 10 godina i filtera nema između nas. Ali kao sto bi trebalo, to je da privatnost sačuvamo između nas dvoje, kao i svi ostali i mi imamo brda i doline, ali ništa što ne može da se reši jer uz ljubav ide razumevanje, poštovanje i praštanje”, naveo je Danijel.

Danijel demantuje da je Jelena presekla vene u vili (foto: Instagram.com/dakisavic)

Danijel demantuje da je Jelena presekla vene u vili (foto: Instagram.com/dakisavic)

Savić takođe demantuje i Jelenin pokušaj samoubistva i hositalizaciju: “Nikakva seča vena nije bila u pitanju, niti njenoj poseti Laze Lazarević, ona je dovoljno jaka i stabilna da nema potrebe za tim. Hvala vam što ste uz Jelenu i podržavate je u Parovima i u našem životu”, napisao je dečko nekadašnje go-go igračice.

Pročitajte još i:  Filip Đukić čistio smeće sa radnicima Gradske čistoće!

Loading...
2 Comments

2 komentara

  1. k

    12/02/2017 at 3:55 am

    bash su jedno za drugo

  2. Miksi

    12/02/2017 at 5:44 am

    Nije ova čista. Svojim ponašanjem demantuje svoje mentalno zdravlje. Devojka je ozbiljno rastrojena, agresivna i treba joj odmor u nekoj instituciji u prirodi.Svaka čast ovom što to prihvata.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top