Connect with us

Jelisaveta Orašanin otkrila detalje venčanja sa Milošem Teodosićem

Extra

Jelisaveta Orašanin otkrila detalje venčanja sa Milošem Teodosićem

Jelisaveta se uskoro udaje za Miloša Teodosića (foto: Screenshot)

Jelisaveta se uskoro udaje za Miloša Teodosića (foto: Screenshot)

Mnoge je iznenadila vest da će se, nakon samo nekoliko meseci veze, glumica Jelisaveta Orašanin udati za košarkaša Miloša Teodosića.

Budući mladenci nisu do sada javno govorili o svojoj vezi i venčanju, ali je junakinja serije Ubice moga oca kratko za emisiju Premijera potvrdila navode da 25. juna staje na ludi kamen.

“Udajem se, da”, rekla je Jelisaveta i dodala da taj poseban dan želi da provede sa prijateljima, i da ne želi da brine o izjavama za medije. “Trudićemo se stvarno da taj dan, koji je nama bitan, stvarno ostane samo za nas i prijatelje koji će biti tu i apsolutno molim sve novinare za razumevanje, jer stvarno ne želim da tog dana razmišljam o izjavama. Želim u tom danu privatno da uživam”, objasnila je glumica na kraju.

Loading...

2 Comments

2 komentara

  1. pixie

    13/05/2017 at 1:53 pm

    Nisam videla i ne mogu da komentarisem :D

  2. Nina

    14/05/2017 at 8:00 am

    Anastasia mi nije lepa jer je pocela jako rano sa silikonima, stalno se eksponira I nije nikakva primer devojkama koje zive u Srbiji a zeljne svega, a ona svakodnevno salje slike iz provoda, letovanja, zimovanja………………, a ipak mi je simpaticnija od Jelisaveta, ima grube crte lica, kao da je musko. Teo nije lep ali ima para I moze birati devojku, nazalost pare odlucuju

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ne propustite

To Top