Prati nas

Jennifer Aniston pomirila se sa bivšim suprugom!?

Vesti

Jennifer Aniston pomirila se sa bivšim suprugom!?

Izvor tvrdi da će ipak ostati samo dobri prijatelji!

Gotovo godinu dana nakon što su raskinuli, Justin Theroux  obratio se Jennifer Aniston i ponudio joj da izglade odnose i budu prijatelji!

Nisu pričali jako dugo vremena nakon što su okonačli svoj brak” , izjavio je izvor za InTouch. 

Iako je u rečeno da su na razvod pristali sporazumno i da se nadaju da će moći da održe dobar odnos i budu prijatelji i nakon braka, stvari su se prilično zakomplikovale kada je došao red na preraspodelu imovine i novca stečenog u braku.

Pored toga, mediji su povezali Justina sa gomilom devojaka mnogo mlađih od četrdesetsedmogodišnje glumice među kojima su bile i njegova stilistkinja Chloe Hartstein, zatim dizajnerka Alexa Chung, kao i Petra Collins, Selena Gomez,  Laura Harrier Emma Stone. 

Justin i Jen su se viđali sa drugim ljudima, a ukoliko bi Justinu trebalo nešto iz kuće odlazio bi tamo jedino kada je Jennifer bila van nje. A kada bi Jen dolazila u Njujork iz ko zna kog razloga, on je uvek odlazio na neka putovanja baš tog istog vikenda” , objasnio je izvor.

Međutim, kako je izvor dalje naveo, nešto se promenilo i Justin je krenuo da oseća krivicu zbog njegovog ophođenja sa bivšom suprugom!

Nedostaje mu da budu prijatelji, a Jennifer je prihvatila izvinjenje i sada dosta pričaju preko telefona. Ali zasigurno nema šanse da će se pomiriti i ponovo biti skladan par” , dodao je izvor.


Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Vesti

To Top