Prati nas

Jennifer Lawrence napušta Holivud?

Šokantno

Jennifer Lawrence napušta Holivud?

Oskarovka Jennifer Lawrence navodno napušta Holivud i odlazi u rodni Kentaki, kako bi osnovala porodicu i otvorila ranč sa konjima.

Izgleda da je popularna glumica odlučila da se otisne iz filmskih voda, i započne jednostavniji, porodičan život. Prema navodima bliskog prijatelja dvadesetpetogodišnje glumice, Jennifer se umorila od filmske industrije i propalih veza, uključujući i neuspele romanse sa glumcem Nicholasom Houltom i frontmenom grupe Coldplay, Chrisom Martinom.

“Jennifer počinje da se pita da li su dugi radni sati i ogroman rad koji je uložila u svoju glumačku karijeru vredni ako je, na kraju dana, sasvim sama” rekao je prijatelj glumice za Woman’s day.

“Još kad je bila dete, Jennifer je maštala o tome da upozna dobrog čoveka, venča se, ima troje ili četvoro dece, i poseduje sopstveni ranč sa konjima. Porodica joj mnogo znači i poslednje što želi je da ljubavni život zapostavi zbog karijere, zbog toga razmatra da se povuče iz filmske industrije” rekao je izvor i dodao da je glumica shvatila da slava i bogatstvo ne znače ništa, ukoliko nema sa kim da ih podeli.

 


Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Šokantno

To Top