Prati nas

Jennifer Lopez i Alex Rodriguez emotivnim porukama proslavili 2 godine zabavljanja

Vesti

Jennifer Lopez i Alex Rodriguez emotivnim porukama proslavili 2 godine zabavljanja

Zajednički prijatelji tvrde da se uskoro sprema veridba!

Jennifer Lopez i Alex Rodriguez proslavili su dve godine zabavljanja, a nakon što je pevačica postavila slatku ljubavnu poruku na instagramu, bivši sportista je uradio isto i oduševio svoju izabranicu!

Ne mogu da verujem da je već prošlo 2 godine, to je samo 730 dana ali imam osećaj kao da sam već proveo život sa tobom. Suđeno nam je da budemo zajedno i to koliko to volim ne može se opisati rečima” , objavio je sportista.

Pored toga, napisao je i , “Od utakmica do putovanja do Vegasa, ko zna gde će nas put sledeće odvesti. Ne postoji niko drugi koga bih radije imao pored sebe. Ovo je tek početak našeg putovanja i jedva čekam ono što će uslediti.”

Jennifer je pre toga napisala da je uživala u godinama koje su proveli zajedno , kao i da se pored njega oseća kao tinejdžerka i da je neizmerno zahvalna jer uvek pronalazi nove načine da je iznenadi i da joj se u potpunosti posvesti.

Kako je izvor blizak paru izneo u decembru prošle godine, moguće je da će se pevačica i sportista uskoro uzeti, kao i da već pripremaju svoju veridbu. “Provode toliko puno vremena zajedno tako da mislim da je nemoguće da se to ne dogodi” , izjavio je izvor tada.


Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Vesti

To Top