Prati nas

Jennifer Lopez nastupom na VMA ostavila bez daha

Extra

Jennifer Lopez nastupom na VMA ostavila bez daha

Jennifer Lopez sinoć je dobila Michael Jackson Vanguard nagradu za videografiju, koja joj je uručena tokom dodele MTV video muzičkih nagrada.

Latino diva koja je na sceni više od dve decenije pre uručenja nagrade imala je nastup, kojim je prisutne ostavila bez daha.

Na sceni se pojavila iz vazduha, pevajući hit Waiting for tonight, nakon čega je izvela miks najpoznatijih pesama, među kojima su On The Floor, Dance Again, Ain’t Your Mama, El Anillo, Love Don’t Cost A Thing ali i Get Right, Jenny From The Block i I’m real, tokom koje joj se na sceni pridružio reper Ja Rule.

Ovo je bio njen prvi nastup na MTV VMA dodeli nagrada od 2001. godine, a u govoru tokom uručenja nagrade, opisala je karijeru kao skup najluđih snova koji su se ostvarili. Zahvalila se blizancima, Maxu i Emmi, na bezuslovnoj ljubavi, zbog kojih je “jača i bolja nego ikada,” a partnera Alexu Rodrigezu pozdravila je rečima da je život slađi sa njim.

Jennifer Lopez je prodala više od 80 miliona ploča širom sveta i 40 miliona albuma, dok su filmovi u kojima je glumila zaradili preko 2.9 milijardi dolara.1 komentar

1 komentar

  1. lulu

    21. 08. 2018. at 17:12

    Ova žena je fenomen u svakom pogledu.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Extra

To Top