Prati nas

Jennifer Lopez u vezi sa najvećim zavodnikom Holivuda

Extra

Jennifer Lopez u vezi sa najvećim zavodnikom Holivuda

Novi holivudski par (foto: Instagram/arod/jlo)

Novi holivudski par (foto: Instagram/arod/jlo)

Nakon raskida sa Drakeom, Jennifer Lopez nije dugo bila sama. Utehu je pronašla u jednom od najvećih zavodnika Holivuda, koji je pre nje zaveo mnoge njene koleginice.

Kako prenosi sajt PageSix, novi izabranik zgodne glumice i pevačice je bivši bejzbol igrač Alex Rodriguez. Izvor blizak Lopezovoj rekao je da su ona i sportista već izvesno vreme u vezi i da im je nekako uspelo da svoju romansu drže daleko od očiju javnosti. “Već nekoliko meseci se viđaju i proveli su zajedno prošli vikend u Los Anđelesu”, izjavio je izvor.

Popularni A-Rod je nedavno okončao vezu sa Anne Wojcicki, i dok je svet mislio da se J.Lo opravlja nakon kratke romanse sa mlađim kolegom, ona se u tajnosti viđala sa 41-godišnjim proslavljenim sportistom. “Zaista se sviđaju jedno drugom i imaju i mnogo toga zajedničkog – oboje su latino porekla, obožavaju Njujork i svoju decu”, dodao je izvor na kraju.

Jenn na jednoj Alexovoj utakmici (foto: Instagram.com/kpc_live)

Jenn na jednoj ranijoj Alexovoj utakmici (foto: Instagram.com/kpc_live)

Zanimljivo je da je Rodruguez pre Jenn bio u vezi sa Madonnom, Cameron Diaz, Kate Hudson i Demi Moore, a šest godina je bio u braku sa meksičkom glumicom Cynthijom Rodríguez.

Loading...


Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top