Connect with us

Jessica Lange se vraća u American Horror StorySerije

Jessica Lange se vraća u American Horror Story

(foto: FX)

(foto: FX)

Odlazak maestralne Jessice Lange iz Američke horor priče je najveći gubitak koji je ova serija pretrpela, a Ryan Murphy, master-majnd koji stoji iza ovog projekta, uspeo je da održi gledanost horor sage na istom nivou tako što je kao njenu zamenu doveo pop zvezdu Lady Gagu.

Ipak, kako u zamisli ima sezonu popularne serije u kojoj će suočiti najupečatljivije likove iz prethodnih sezona, sa akcentom na zvezdama Murder House Covena, fanovi su poručili da je bolje da odustane od realizacije tog projekta ukoliko se u njemu neće ponovo pojaviti Jessica kako bi ponovila neku od svojih legendarnih uloga.

“Mislim da će pristati ako je podmitim, znate? Nisam još uvek porazgovarao sa njom o tome, zato što nisam baš načisto ni sa tim kako treba da izgleda cela priča, ali sam siguran da bismo svi želeli da se to sprovede u delo”, ispričao je Murphy u poslednjem intervjuu i zagolicao maštu fanova.

Manje priče – više podmićivanja… :-)

Loading...

4 Comments

4 komentara

 1. realno

  21 April 2017 at 11:17 am

  Naravno da će se vratiti, samo se zasitila nakratko. Samo je velika šteta što Gaga neće glumiti Donatelu Versace. To bi joj bila životna uloga.

 2. nenad

  21 April 2017 at 12:39 pm

  Toooooo

 3. nenad

  21 April 2017 at 12:42 pm

  Uzgred, Gaga nije uspela da vrti celu seriju oko svog prsta, kao Lange. Bila je fantasticna u 5. sezoni ali i sama sezona nije bila sjajna…

 4. mimi

  24 April 2017 at 8:07 pm

  jaao divota, divotaa ^^

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ne propustite

To Top