Prati nas

Jessica Lange se vraća u American Horror Story

Serije

Jessica Lange se vraća u American Horror Story

(foto: FX)

(foto: FX)

Odlazak maestralne Jessice Lange iz Američke horor priče je najveći gubitak koji je ova serija pretrpela, a Ryan Murphy, master-majnd koji stoji iza ovog projekta, uspeo je da održi gledanost horor sage na istom nivou tako što je kao njenu zamenu doveo pop zvezdu Lady Gagu.

Ipak, kako u zamisli ima sezonu popularne serije u kojoj će suočiti najupečatljivije likove iz prethodnih sezona, sa akcentom na zvezdama Murder House Covena, fanovi su poručili da je bolje da odustane od realizacije tog projekta ukoliko se u njemu neće ponovo pojaviti Jessica kako bi ponovila neku od svojih legendarnih uloga.

“Mislim da će pristati ako je podmitim, znate? Nisam još uvek porazgovarao sa njom o tome, zato što nisam baš načisto ni sa tim kako treba da izgleda cela priča, ali sam siguran da bismo svi želeli da se to sprovede u delo”, ispričao je Murphy u poslednjem intervjuu i zagolicao maštu fanova.

Manje priče – više podmićivanja… :-)


Loading...
4 komentara

4 Comments

 1. realno

  21/04/2017 at 11:17 am

  Naravno da će se vratiti, samo se zasitila nakratko. Samo je velika šteta što Gaga neće glumiti Donatelu Versace. To bi joj bila životna uloga.

 2. nenad

  21/04/2017 at 12:39 pm

  Toooooo

 3. nenad

  21/04/2017 at 12:42 pm

  Uzgred, Gaga nije uspela da vrti celu seriju oko svog prsta, kao Lange. Bila je fantasticna u 5. sezoni ali i sama sezona nije bila sjajna…

 4. mimi

  24/04/2017 at 8:07 pm

  jaao divota, divotaa ^^

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top