Connect with us

Jeste li za Flert?Vesti

Jeste li za Flert?

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

 

Predstavnica Imleka sa poznatim promoterima novih kafa

Vreo beogradski asfalt je doveden do usijanja kada su Obilićevim vencem i ulicom Strahinjića Bana prošetali manekeni Vladimir Vuksanović i Nikola Šoć, glumac Viktor Savić i manekenka Aleksandra Dobrić, deleći kafe Flert Macchiato i Flert Cappuccino kompanije Imlek.

U ovoj neobičnoj šetnji,oni su gotovo na svakom koraku slučajnim prolaznicima i gostima popularnih kafića, uz zavodljiv osmeh i nekoliko lepih reči poklanjali Imlekove osvežavajuće hladne kafe za poneti.

Kompanija Imlek potrudila se da za svoje potrošače napravi savršen spoj vrhunskog mleka i kafe, koji će ih osvežiti u svakoj prilici i na svakom mestu. Za sve koji su stalno u pokretu i uvek žele da imaju svoju omiljenu kafu pri ruci, Flert Macchiato je tu da snažnim ukusom kafe razbudi sva čula, dok je Flert Cappuccino idealan izbor za uživanje u neodoljivoj kremastoj kombinaciji prave kafe i najkvalitetnijeg mleka.

Flert Macchiato i Flert Cappuccino pružaju jedinstven ugođaj u svakoj prilici, pa ne čudi što su prolaznici sa oduševljenjem prihvatili proizvode, slikali se i zbijal išale sa Aleksandrom, Viktorom, Vladom i Nikolom. Svojim kremastim i snažnim ukusom kafe Flert je razbudio sva čula prisutnima, pa je zahvaljujući tome, dobrom društvu i muzici atmosfera bila fenomenalna.

Pogledajte i fotke.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Loading...

4 Comments

4 komentara

 1. so

  24 June 2013 at 7:05 pm

  Ne zna se ko je lepsi

 2. LOL

  24 June 2013 at 7:39 pm

  eeh, blago njoj medju njima. haha

 3. Anastasija

  24 June 2013 at 8:06 pm

  Vlada crveni fenjer, Soc gay, Viktor propali glumac, ova nebitna.

 4. .....

  24 June 2013 at 9:01 pm

  @Anastasija: Ahahaha! Carice!

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ne propustite

To Top