Connect with us

(VIDEO) JK i Seka žrtve skrivene kamere
Televizija

(VIDEO) JK i Seka žrtve skrivene kamere

Iako ne pričaju već godinama, Jelena i Seka našle su se u istoj prostoriji, zaključane pola sata

 

Da li možete da zamislite pevačice Jelenu Karleušu i Seku Aleksić u istoj prostoriji, u kojoj su samo njih dve i pored svega toga su zaključane? Zvuči kao naučna fantastika, ali verovali ili ne – nije, ovo je scenario skrivene kamere koju ćemo gledati na kanalu televizije Pink za novogodišnje praznike.

Najneverovatnija skrivena kamera do sada, u okviru novogodišnjeg programa na TV Pink! Seka i JK zarobljene u jednoj prostoriji pola sata!”, napisao je PR televizije Pink Darko Popović na Twitteru.

Ni Jelena, ni Seka, nisu se oglasile na Twitteru povodom ovih navoda, ali jedno je sigurno: ovim potezom Pink je sebi obezbedio odličan rejting u prvim danima 2013. godine.

UPDATE:

“Ovo je bilo najteže izvesti jer obe pevačice dolaze u pratnji, jedna od strane supruga, a druga od strane PR menadžera. Prvobitno smo trebali da ih zaključamo u još manji prostor, ali pošto je to bilo rizično po uspeh akcije, odlučili smo se da se poslužimo sigurnim lukavstvom. Kako je predsednik kompanije Željko Mitrović bio na putu, kamere smo postavili u njegovoj kancelariji, a pevačice pozvali, jednu po jednu na razgovor sa njim. Kada su se obe pevačice našle u istom prostoru obezbeđenje je zaključalo vrata i šou je mogao da počne”,  objašnjava autor emisije Darko Popović.

Produkcija za sada ne želi da otkriva detalje, te će do 1. januara, kada je zakazano emitovanje ove specijalne emisije, ostati nepoznanica da li su se pevačice poznate po decenijskom ratu pomirile ili još više zaratile. Da li su ćutale ili otvoreno razgovarale o svemu tokom 25-minutnog iznenadnog boravka u istoj prostoriji?

Pročitajte još i:  Meryem želi da se vrati u 'Sulejmana'?

“U ovoj akciji učestvovalo je više od 20 ljudi. Dok ostatak na televiziji nije znao o čemu se radi. Obe pevačice su ljutito napustile zgradu juče poslepodne”, saopšteno je iz press službe TV “Pink”

Obe pevačice su prokomentarisale ova dešavanja.

Seka je vidno ljuta potvrdila da je bila zatvorena sa Karleušom, a da su ih Milica Mitrović i Darko Popović (PR Pinka) zaključali u kancelariju  i kako kaže “prisilno snimili skrivenu kameru”. I dodaje “njima super smeju se i to je to, divota”.

Karleuša je napisala da će biti verovatno jedina koja neće gledati ovu skrivenu kameru.

POGLEDAJTE I VIDEO koji najavljuje skrivenu kameru ovde.

Redakcija Tracara.com

Loading...
63 Comments

63 komentara

 1. Dijana

  21/12/2012 at 1:02 am

  Seka seljancura, pa seljancura. Ne moze ona bez satora i masnih ruku gostiju. Sa Jelenom se ne smije porediti. Jelena, zena dama… Bog za Seku!!!

 2. Jasmina

  21/12/2012 at 10:08 am

  SEKA JE KRMAČA.

 3. Emina

  21/12/2012 at 8:55 pm

  Ovi sa pinka su smece pravo,pretjerali su , jos milica ucestvuje u toj podvali…uzas

 4. Kyle

  21/12/2012 at 9:57 pm

  Hihihihihihihihi seljancice moje drage, bas mi vas zao sto vas ko ovce u torove zakljucase….. Trebali su vas ostaviti 24h bez icega da vidim onda kako bi se ponasale…. Obicne napudrane, plasticno-vjestacke vjestice

 5. sasha

  22/12/2012 at 7:34 pm

  Ovo je toliko jadno! Svako ko misli da za ovo nisu dobile pare, treba da se ubiju, jer bi novinari koji su lisil slobode dva lica do sad vec bili u zatvoru ili bar saslusani!
  Njih dve nisu ni vredne komentara, jer da se ne vredjaju i pljuju ne bi ni bile popularne!
  Obe imaju preko 5 albuma i po jedan koncert u karijeri, jadno ko je sve zvezda i diva danas!

 6. TAMARA

  23/12/2012 at 2:47 am

  VIVA LA DIVA! <3 JK!

 7. Fenix

  23/12/2012 at 1:39 pm

  Obe su skrndelji.

 8. blabla

  23/12/2012 at 6:23 pm

  blam blam blam… pa komplet ekipa sa pinka je ka jedan dan kupusijade u mrchajevcima. Pa mislim stvarno…odakle narodu hrabrost i inspiracija da ih chini toliko popularnim…. sav shkart je na pinku samim tim i ove dvije nazovi ljepotice.

 9. Seka

  24/12/2012 at 11:16 am

  Seka je preljepa ,ona je kraljica i zna da pjeva za razliku od ove aždaje Jk….

 10. peacee

  24/12/2012 at 4:57 pm

  BOZEE KOLIKO SU SAVRSNE OBEE! *___*

 11. komm

  24/12/2012 at 5:04 pm

  Au jedva cekam

 12. Sanjica

  26/12/2012 at 2:10 am

  Hahaha, a Karleuša što se uplašila. Opet je dokazala koliko je nesigurna. Na netu postoji i malo duži snimak, gde JK kaže, pa možemo ovo, ono, ajde sad drugačije, nisam ja kriva.

 13. jovana

  29/12/2012 at 11:01 am

  Sta drugo ocekivati od .„Pinka”…..XD

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top