Prati nas

JK pružila podršku bolesnoj koleginici!

Hot!

JK pružila podršku bolesnoj koleginici!

Podrška od samog starta! (foto: opera17)

Podrška od samog starta! (foto: Opera17)

Bosanska pevačica Donna Ares već nekoliko meseci vodi borbu sa opakom bolešću. Ona hrabro podnosi sve nedaće koje su je zadesile i svakodnevno na društvenim mrežama nailazi na poruke podrške svojih fanova i kolega.

Posle članova benda Dubioza kolektiv, Selme Bajrmi i Dina Merlina koji su u bolnici posetili pevačicu, poslednju u nizu ohrabrijućih poruka poslala joj je Jelena Karleuša. Ona je u jednom intervijuu izjavila: “Želela bih da pozdravim ženu heroja Donnu Ares! Tek kada čovek više nema izbora shvati koliko je jak. Dajem joj punu podršku, ljubav i veru. Sigurna sam da sam na njenom mestu takođe našla svu tu snagu koju ona ima, da se borim i izborim. Sigurna sam da će sve biti u redu, zbog toga što žene kao ona, ne mogu, a da se ne izbore i da iz svake bitke ne izađu kao pobednice”.

Donna je pole ovog intervjua na Facebooku objavila komnetar u kome kaže da već duže vreme želi da se zahvali Karleuši nazvavši je ‘najvećom laficom na estradi’ i otkrila je da je upravo Jelena na početku bolesti najviše ohrabrivala svojim emotivnim porukama podrške.

“Dala mi je ogromnu volju za borbom i životom i pričala je takvom žestinom u kojoj sam prepoznala i svoj način, a koja mi je otvorila oči! Hvala ti… Bila si okidač za odluku da pobedim ovo zlo! Jelena, carice, tebi i tvojoj porodici sve najljepše želje i svu sreću sveta ti želim od srca”, dodala je Ares u svojoj poruci JK.


Loading...
5 komentara

5 Comments

 1. *STARSHIP

  23. 03. 2015. at 14:10

  PREKO BOLESNE ZENE SKUPLJA POENE I REKLAMIRA SE :'(
  TUGA

 2. milica

  23. 03. 2015. at 17:22

  Jelena je dobra zena,malo luda,neshvacena,ali dobrog srca

 3. borg

  23. 03. 2015. at 18:50

  pa jedino se sa ovom nije posvadjala, pa eto da pokaze kako je plenenita. jer osoba koja ima empatiju, ne sme dozvoliti sebi ponasanje koje je karakteristicno za kreki! ona prica o humanosti ravnopravnosti tryc bluc ali sve ostaje na tome. nista sto ova uradi be moze promeniti misljenje koje imam! sve je lazno i proracunato. sorry kreki nice try

 4. pipi

  24. 03. 2015. at 01:41

  STARSHIP,def.ti treba pomoc..podhitno!

 5. DaisyDuvall

  24. 03. 2015. at 10:34

  nista juce o karleusi na nemackom RTL????

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top