Prati nas

Johnny Depp nije naviknut na popularnost!

Vesti

Johnny Depp nije naviknut na popularnost!

Glumac Johnny Depp (Džoni Dep), koji se vinuo među zvezde 1984. filmom Strava u ulici Brestova i dalje se bori sa načinom života slavnih i ne oseća se prijatno zbog toga što je toliko poznat.

“I dalje se mučim sa tim. Mislim da to nije nešto na šta možeš da se navikneš. Nisam dugo mogao da svrstam svoje ime u kategoriju poznatih”, kaže Johnny.

Zvezda Pirata sa Kariba i otac dvoje dece Lily-Rose i Jacka nada se da će ga deca ceniti zbog toga što je dobar otac, a ne popularni glumac.

“Ne želim da me deca gledaju kao zvezdu, već samo kao njihovog oca. Oni imaju pristup Internetu i znaju kako stvari stoje. Ja ne žeilm da oni pate zbog moje slave”, nada se poznati glumac koji dodaje da prilikom izlaska iz kuće mora da osmisli strateški plan.

“Ne izlazim često, uglavnom sedim kod kuće.Kad izlazim, moram na neki način, da pravim strateški plan gde ću da idem i šta ću da radim. Shvatam, kada bolje pogledam, koliko sam srećan i privilegovan i šta sam sve dobro dobio zbog svoje popularnosti, ali postoje trenuci kada jednostavno želim da živim kao sav normalan svet”, ističe je Depp.

Izvor: Showbizspy.com

Loading...


6 komentara

6 Comments

 1. NinaBavaaarka

  22/10/2011 at 3:06 pm

  HAHAHAHHAHAHAHHAAHAH

 2. Betaryer

  23/10/2011 at 12:24 am

  Cowek zeli da se posweti obicnom ziwotu sta je tu cudno :)

 3. nikola987

  23/10/2011 at 6:57 pm

  Kakav je ovaj psihopata. Jel se taj covek ikada u zivotu nasmejao? Nek se ubije vec jednom kada je toliko depresivan nema potrebe da to siri i na sve nas..

 4. o.w.

  24/10/2011 at 12:17 pm

  definitivno najbolji glumac danasnjice,taj covek nema sta ne moze da odglumi…..najjjjjj……nikola 987 ne lupetaj gluposti…..

 5. marinaa

  26/10/2011 at 2:33 pm

  Slazem se sa O.W.,ali bez obzira sto ga gotivim godinama,retko je harizmatican i sve okej,ovaj naslov mi zvuci kao da ga vec godinama savetuju da fura taj stav u novinama,marketinski trik,tipa neguje odmetnicki fazon,al aj ipak ga gotivim bez obzira na sve

 6. n.n

  08/12/2011 at 10:27 pm

  ja ga prosto obozavam!

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top