Prati nas

JoJo otkrila istinu o ucenama i pritisku koji su producenti vršili na nju

Šokantno

JoJo otkrila istinu o ucenama i pritisku koji su producenti vršili na nju

(foto: Instagram/iamjojo)

(foto: Instagram/iamjojo)

Pevačica JoJo vratila se svojim muzičkim projektima nakon što je napravila dugu pauzu, a otkrila je koji su bili razlozi njenog odsustva i koje je teškoće morala da prevaziđe u svojoj karijeri.

25-godišnja zvezda je u oktobru izdala album posle gotovo 10 godina medijske tišine, i za magazin PopSugar objasnila da je zapravo tada bila pod ogromnim pritiskom i ucenama sada bivše izdavačke kuće.

“Želeli su da brzo smršam i odveli me kod nutricioniste. Davali su mi suplemente a sama sam sebi ubrizgavala injekcije – to je inače uobičajena stvar kod mnogih devojaka, telo se onda navikne na nedostatak hrane, a ja sam unosila samo 50o kalorija dnevno”, otkrila je pevačica.

Izdavačka kuća joj nije dozvoljavala da izdaje nove pesme, a ona je pokušavala da se sa time izbori u sudkom procesu, koji se po nju neslavno završio. Ipak, uspala je da na nakon podužeg vremenskog perioda objavi novi album, povrati svoje kilograme i sada je na dobrom putu. “Shvatila sam da volim svoj posao i da ga ne obavljam zbog novca ili slave, već zato što me zaista ispunjava”, rekla je JoJo i poručila da joj je upravo to dalo snagu da nastavi da se bori.


Loading...
1 komentar

1 komentar

  1. Kaca

    25. 02. 2017. at 03:21

    Jos 2012 je objavila nov album. Ovo joj je drugi od tada samo sto sad ima bolje menadzere itd jer za onaj je retko ko znao

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top