Connect with us

Joksimović oduševio Makedonce
Događaj

Joksimović oduševio Makedonce

Željko za 2 dana pevao za 15.000 Makedonaca

 

Pred više od 10.000 ljudi sinoć je na stadionu na Biljaninim izvorima u Ohridu Željko Joksimović održao još jedan nezaboravan koncert u Makedoniji.

Koncertu u Ohridu prethodio je koncert održan prekjuče na Dojranskom jezeru, gde je njegov nastup pozdravilo oko 5.000 ljudi.

“Koncert u Ohridu se zaista može opisati rečju fenomenalan, kao i naravno na Dojranu gde sam prvi put nastupio. Zahvalan sam publici zaista mnogo. Priznajem da sam očekivao ovakav koncert s obzirom na moju veliku ljubav koju već godinama imam sa makedonskom publikom”, rekao je Joksimović nakon koncerta.

Fanovi će bez sumnje još dugo pamtiti koncerte Željka Joksimovića u Makedoniji, pre svega zbog atmosfere, ali i brojnih otpevanih hitova Joksimovića od pesme Libero, evrovizijskih pesama pa sve do poslednjeg mega hita Ludak kao ja.

U četvrtak 8. avgusta, Željko Joksimović će održati koncert u Bijeljini za koji se već sada traži karta više.

Redakcija Tracara.com

Loading...
4 Comments

4 komentara

 1. Kaca

  04/08/2013 at 8:15 pm

  KRALJ!

 2. Ljubica

  04/08/2013 at 8:30 pm

  Sta se drugo moglo ocekivati? :)

 3. Milica

  04/08/2013 at 9:34 pm

  Mnogi ga ne vole zato sto je nadmen, ali sto bi rekla Saska Karan ne mozete mu osporiti karijeru :) Pevac za sva vremena!

 4. JLove?r A

  05/08/2013 at 1:38 am

  Zeljko je jedan i jedini, odlican pevac i covek koji svoju intimu drzi za sebe, a zanimanje mu je pevanje pa prema tome to treba da interesuje publiku.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top