Prati nas

Jonathan Lipnicki: Ljubomorni vršnjaci su mi stvorili psihičke probleme

Extra

Jonathan Lipnicki: Ljubomorni vršnjaci su mi stvorili psihičke probleme

(foto: Instagram/johnatanlipnicki)

(foto: Instagram/johnatanlipnicki)

O neverovatnoj transformaciji Jonathana Lipnickog smo već pisali (o čemu više možete pročitati OVDE), ali iako je preslatki klinac iz filmova Jerry Maguire i Stuart Little odrastao u prezgodnog 26-godišnjaka, koji ostavlja utisak osobe rođene pod srećnom zvezdom, u poslednjem obraćanju fanovima na Instagramu pokazao je i svoju ranjivu stranu, odnosno da nije baš sve tako bajno kao što drugima deluje sa strane.

Spomenute uloge koje su mu donele svetsku slavu, ubrzo su mu pokazale i drugu stranu medalje tako što njegovi vršnjaci nisu mogli da se nose sa tim i uvek su mu se rugali zbog toga što će zauvek ostati dečja zvezda koja nikada neće napraviti ništa više od toga.

“Sada snimam mnogo više filmova nego u tom periodu. To možda nisu filmovi koje možete kupiti u DVD izdanju rasprodatom u milionima primeraka, ali se prikazuju u bioskopima. I dalje jurim svoj san i nikada se nisam osećao srećnije. Međutim, kao klinca su me stalno zadirkivali vršnjaci, a neki od njih, koji su bili najgrublji, su mi sada prijatelji na Facebooku. Oni su mi konstantno govorili da sam jučerašnja vest, da je moje vreme prošlo i da nikada neću snimiti bilo šta ponovo. Svakog dana srednje škole su činili sve da se osećam kao smeće, tako da sam već uveče počinjao da dobijam napade panike pri samoj pomisli na sutrašnji odlazak u školu”, napisao je Jonathan, dodajući da sada otvoreno može da priča o anksioznosti jer možda može da posluži kao dobar primer onima koji se takođe nose sa ovim problemom, ali se boje da to priznaju javno i strahuju da ništa neće postići u životu, a on im je živi dokaz da se može postići maksimum svojih mogućnosti.


(foto: Instagram/johnatanlipnicki)

(foto: Instagram/johnatanlipnicki)

“Ja nisam žrtva. Ja sam borac. Moje samopouzdanje je izgrađeno od gomile promašaja koje sam imao u životu. Moje samopouzdanje je izgrađeno na činjenici da nikada nisam odustao”, poručio je Lipnicki.

Pročitaj ceo tekst
Advertisement
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Extra

To Top