Prati nas

Još nije naučila: novi blam Jovane ‘gud afternun tičr’ Tipšin

Extra

Još nije naučila: novi blam Jovane ‘gud afternun tičr’ Tipšin

Ako ne po pesmama, onda bar po blamovima, sigurno pamtite Jovanu Tipšin. A ko bi zaboravio epizodu instant obrazovanja pred kamerama i časove engleskog na kojima joj poklone za rođendan kupuju bojfrendSi?

A nakon što je objavila novi spot na svom zvaničnom YouTube kanalu, bilo je nemoguće ne primetiti da Jovana još uvek nije savladala engleski jezik kako treba, budući da njen kanal nije Official nego Offical.

Izgleda da Tipšinova treba da promeni profesora…

Da se razumemo, nije nikakva sramota ne znati engleski jezik, ali čemu onda potenciranje istog? Doduše, još uvek je neprevaziđena grupa Funky G koja je svojevremeno izdala The Best OFF :-)

jovana tipsin 23 komentara

3 Comments

 1. Svasta

  28/04/2017 at 10:59 am

  Mozda zato sto strani jezik ne naucis, ako ga ne potenciras. Pa makar i greske pravio. Pravis idiota od zene, zbog jednog slova. Ne prosipaj se, Tracaro.

 2. realno

  28/04/2017 at 11:00 am

  E tu ste u pravu. Pored toliko naših reči svi ubacuju engleski i gde treba i gde ne treba, a ne znaju ga.
  I ova Jovana koja se pušta samo na DM Satu i KCN-u. Niko ne zna nijednu njenu pesmu osim U tvome telefonu moga imena nema. A snima 20 godina.
  I na sve to “revolucionarni” Dejan Milićević koji i dalje protura priču o svojoj originalnosti. Uveli su nam internet, čoveče, smešna je više ta priča o pomeranju granica koja je prolazila pre 20 godina kad nismo znali za bolje od tebe

 3. Stiv

  28/04/2017 at 11:24 am

  slažem se. jedina stvar koja je meni bila.. pa ajd da kažem simpa u vezi Jovane – činjenica da nije kupila diplomu mega/giga/beta/gama univerziteta i mahala njome. već je priznala da se nije školovala onda kada je trebalo, nego pod stare dane.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top