Prati nas

Jovana i Srđan ne prelaze na ‘Prvu’

Televizija

Jovana i Srđan ne prelaze na ‘Prvu’

Transfer s ‘Pinka’ na ‘Prvu’

 

UPDATE: 15:21 Voditeljski par Jovana Joksimović i Srđan Predojević neće postati deo tima neke druge televizije već će i dalje biti deo zvanično najgledanije televizije u Srbiji 2013. godine – TV Pink, stoji u saopštenju koje nam je dostavila Press služba ružičaste televizije.

Njihov angažman nikada nije dovođen u pitanje, niti su ijednog momenta iskazivali želju da napuste našu kuću.

Oni su šokirani natpisima i neproverenim informacijama koje su u pojedinim medijima zauzele i naslovnu stranu. Iznenađeni su senzacionalizmom koji je čitalačku publiku novina i portala koji su preneli ovu netačnu vest doveli u zabludu.

Jovanu i Srđana, protivno novinarskom kodeksu, niko nije pozvao da utvrdi da li je reč o istini ili laži.

Voditeljsko-urednički par Joksimović-Predojević nastaviće da na najlepši način budi i informiše široku gledalačku publiku, kao i da gaji kolegijalne odnose sa svim medijima uprkos ovakvom saplitanju.

9:46 Ako je verovati čaršijskim pričama, nekada zaštitna lica Javnog servisa, a od 2010. godine zaštitna lica ružičaste televizije, Jovana Joksimović i Srđan Predojević, od 1. januara 2014. budiće naciju na drugoj televiziji sa nacionalnom frekvencijom. Naime, njih dvoje navodno su od Prve televizije dobili ponudu koja se ne odbija, zbog čega su se Željku Mitroviću zahvalili na saradnji.

“Kada su u martu 2010. godine prešli sa RTS-a na Pink, Srđan i Jovana bili su ubeđeni da će u ovoj medijskoj kući ostati bar jednu deceniju, međutim, stvari su se drastično promenile”, otkriva izvor dnevnog lista Alo.

“Iako su Željko Mitrović i njegova supruga bili itekako naklonjeni voditeljskom paru, njih dvoje jednostavno nisu bili zadovoljni tretmanom koji su imali u poslednje vreme, pa su odlučili da karijere nastave na Prvoj, gde su ih dočekali raširenih ruku. Kako su nerazdvojan tandem, Jaksimovićeva i Predojević posle postignutog dogovora sa čelnicima ove televizije prvo dobro jutro gledaocima poželeće 1. januara 2014. godine. Informacija da je Jovana trudna i da će uskoro morati na trudničko bolovanje nije kočila pregovore, tako da su sve kockice sklopljene za budući posao.”

Prema pisanju pomenutog dnevnog lista, Jovana i Srđan već su čelnicima Pinka najavili svoj odlazak sa njihove televizije krajem decembra.

Redakcija Tracara.com


Loading...
3 komentara

3 Comments

 1. bla

  30. 11. 2013. at 10:25

  *JoksimovicKA. Jer je ona bila JankovicEVA

 2. Jovan

  30. 11. 2013. at 10:32

  1. januara 2015. jutro će poželeti na B92, kako su počeli.. :D

 3. boba

  30. 11. 2013. at 12:21

  Meni ovaj Srdjan bas sladak .Na pinku nema love pa kud koji???

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top