Prati nas

Juče sahranjen Filip Kapisoda, Kseniju sahranjuju danas u belom sanduku

Vesti

Juče sahranjen Filip Kapisoda, Kseniju sahranjuju danas u belom sanduku

Filip Kapisoda(23) bivši rukometaš, maneken i učesnik Velikog brata VIP sahranjen je juče na gradskom groblju u rodnom Cetinju.

Iako se spekulisalo da se na sahrani tragično nastradalog Kapisode neće pojaviti sveštenik, jer je on izvršio samoubistvo, opelo je ipak održano, a služio ga je poglavar Crnogorske pravoslavne crkve Miraš Dedeić sa još četiri sveštenika.

Na samoj  sahrani posmrtni govor održao je Filipov brat od strica, poznati rukometaš Petar Kapisoda. Evo njegovih najupečatljivijih reči:

“Želeli smo da dođeš kući, ali ne na ovaj način. Bio si lep, mlad, prkosan, ali platio si danak to svojoj mladosti, iskrenosti i naivnoj ljubavi. Želeo si da se uhvatiš u vrtlog beogradskog šoubiznisa, ali kao što smo mi slutili, to nisi uspeo. Fiko, brate moj, žao mi je što si ovako morao da platiš.”

Otac Mirko Kapisoda, potresen tragedijom koja je zadesila njegovog sina i porodicu izjavio je za Press:

“Verovatno je tog dana otišao do njenog stana i… desilo se šta se desilo. Bio je impulsivan, ali bi ga to brzo prošlo. Taj dan očigledno nije izbrojao do pet, pucao je. Znam kako je dalje razmišljao. Kada je video šta je uradio, kao i svaki častan Crnogorac, presudio je i sebi.”

Kao što znate, pevačica Ksenija Pajčin će biti sahranjena danas i to u aleji na Novom groblju u belom sanduku. Pevačica će biti sahranjena u farmerkama i tunici, obično kao svaka druga devojka. Ništa od scenske garderobe neće biti na njoj, imaće samo nakit koji joj je bio omiljen. Postoji mogućnost i da je prijatelji isprate na večni počinak uz zvuke njenih pesama Farsa i Divan dan.

Njen kum Bane Dević, izjavio je za Press:

“Moju kumu će ispratiti ceo Beograd, onako kako dolikuje javnoj ličnosti. Ipak je ona bila lepotica koja se retko sreće. Sada tek vidim koliko su je ljudi voleli, ne samo njeni bliski prijatelji, već i potpuno nepoznat svet“, otkrio je Dević i dodao:

“To je Ksendža. Ona je bila lafčina, imala je veliku energiju. Bila je simbol urbane žene i tako ćemo je ispratiti na večni počinak. Biće ispraćena kako dolikuje najlepšoj ženi. Obući ćemo je u ono u čemu se osećala najprijatnije, u čemu je bila samo obična Ksenija Pajčin, a ne Ksenija Pajčin zvezda.”

izvor: pressonline.rs

Loading...


108 komentara

108 Comments

 1. natasa mitrovski

  18/04/2010 at 9:32 am

  jao kretenu!!!kao prvo ja nisam vremesna gospodja jer imam 35 godina za tvoju informaciju samo.a kao drugo mogu mislit sa kim se tvpja majka valjala kad si ti takav ispao,kretencino!pravi si primjer mjesavine medjeda i magarca.i nemam vise sta dodat no PIH!a o ljubomori necemo.Samo si ti ljubomoran na nekoga ko je bio tako mlad,zgodan i poznat.Cao bolesni anonimusu!!

 2. Branchi

  18/04/2010 at 9:44 am

  Nema na cemu; od srca su… :)

 3. natasa mitrovski

  18/04/2010 at 9:46 am

  vjerujem.hvala.

 4. Branchi

  18/04/2010 at 10:42 am

  Ma stvarno nema potrebe da se zahvaljujete toliko… Videla sam vec koliko ste fina i kulturna osoba…

 5. natasa mitrovski

  18/04/2010 at 11:54 am

  no comment.

 6. Branchi

  18/04/2010 at 1:40 pm

  I “no comment” je neki komentar…

 7. Simona

  22/08/2010 at 5:28 pm

  NE NEMA SANSE.JOS VEK KAD SLUSAM NJENE PESME OCEKUJEM BRAVO KSENDZO A NE LEPOTICE POCIVAJ U MIRU.KSENIJA MNOGO MI NE DOSTAJES TI SI BILA PRAVI ANDJEO.KSENDZO MOJA MILA JEDNOM SE RADJA OSOBA KAO STO SI TI!!!!!POCIVAJ U MIRU UVEK CES BITI U NASIM SRCIMA I NECEMO TE ZABORAVITI!!!!!!!!!!!!!!VOLIMO TE ANDJELE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

 8. jecaaa

  07/03/2011 at 9:48 pm

  ksendzo nek te andjeli cuvaju…volim teeeee….veliko saucesce objema porodicama ali vise zalim ksendzinu zato sto je ubio filip a i ne kazem nista saucesce i filipovoj porodici..:(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top