Prati nas

Jugoslav Pantelić vodi ‘Jelen Top 10’

Televizija

Jugoslav Pantelić vodi ‘Jelen Top 10’

Novi voditelj emisije ‘Jelen Top 10’

 

Najgledanija rok emisija Jelen Top 10 prelazi na Prvi program RTS-a, kao i Studio B, a voditelj će biti Jugoslav Pantelić.

Poznati voditelj preuzima voditeljsku palicu Jelen Top 10, emisije koja promoviše mlade rok bendove i rok kulturu. Od nedelje 14. aprila, Jelen Top 10 emitovaće se na Prvom programu RTS-a, posle Trećeg Dnevnika.

Po prvi put Jelen Top 10 imaće svoje prikazivanje na još jednom kanalu i to na Studiju B, sredom od 21:00. Tako će ljubitelji kvalitetnog rok zvuka moći da pogledaju top listu svojih omiljenih bendova i čuju novosti iz sveta rok muzike dva puta nedeljno, na dva kanala.

“Veliko mi je zadovoljstvo što ću u narednom periodu biti domaćin jedne od mojih omiljenih emisija. Predstavljanje deset najpopularnijih domaćih pop-rok pesama, kao i druženje sa ljudima koji pišu aktuelne stranice domaćeg rokenrola, biće okosnica svakog izdanja Jelen Top 10, a ja ću se truditi da iz emisije u emisiju podsetim neke nove gledaoce na sve ono što predstavlja istoriju domaćeg rokenrola. Jelen Top 10 doživljavam kao jedinstvenu oazu za promovisanje aktuelnih tokova domaće muzičke scene. Uz već afirmisane muzičare, ova emisija, već godinama, od entuzijasta početnika pravi respektabilne predstavnike domaće rokenrol scene”, kaže Jugoslav Pantelić, novi voditelj emisije Jelen Top 10.

Redakcija Tracara.com1 komentar

1 komentar

  1. vladan97

    09/04/2013 at 11:13 pm

    Hahaha,vest dana ! xD

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top