Connect with us

Julia Roberts: Društvene mreže su kao šećerna vuna!
Extra

Julia Roberts: Društvene mreže su kao šećerna vuna!

Kaže da su društveni mediji kao šećerna vuna

 

46-ogodišnja oskarovka, Julia Roberts, već godinama uspeva da odoli društvenim mrežama, koje je ni malo ne privlače.

U intervjuu za najnoviji broj časopisa Marie Claire višestruko nagrađivana glumica kaže da joj je strana komunikacija sa fanovima putem Twittera i Facebooka i priznaje da ni ne zna šta se o njoj piše na internetu, jer nikada na Googlu nije otkucala svoje ime i prezime.

“Društveni medji su poput šećerne vune: na prvi pogled izgledaju tako privlačno da im ne možeš odoleti, ali na kraju samo završiš sa lepljivim prstima i shvatiš da nije vredelo truda”, kaže Julia.

Redakcija Tracara.com
Foto: Vanityfair.com

Loading...
7 Comments

7 komentara

 1. Coffee_fan

  13/11/2013 at 12:36 pm

  Ni tvoja gluma nije vredna gledanja.Stalno jedne te iste uloge,ucveljenih i nesrecnih zena….”Glumica” koja,svakako,ne zasluzuje da je tako zovu.

 2. ZaZarazna

  13/11/2013 at 1:00 pm

  Ne veruj ženi koja laže..

 3. POKER

  13/11/2013 at 1:47 pm

  Apsolutno je u pravu jer sve sto je trenutno zadovoljstvo ne moze da znaci mnogo.Bas ko sto ne moze da probudi zenstvenost u zeni nista kao sto nazivaju flertom ,jer i za flertovanje ti trba muskarac prma kome osecas naklonost da ne kazem ljubav.svako drugo flertovanje je samo gluma koja nema nikakav efekat,bas kao i drustvene mreze .flert radi flerta je ta slatka pena posle koje si samo ulepljen i nista vise.

 4. POKER

  13/11/2013 at 1:54 pm

  Apsolutno je u pravu jer sve sto je trenutno zadovoljstvo ne moze da znaci mnogo.Bas ko sto ne moze da probudi zenstvenost u zeni nista kao sto nazivaju flertom ,jer i za flertovanje ti trba muskarac prma kome osecas naklonost da ne kazem ljubav.svako drugo flertovanje je samo gluma koja nema nikakav efekat,bas kao i drustvene mreze .flert radi flerta je ta slatka pena posle koje si samo ulepljen i nista vise.Zar ne ,administratoru moj?

 5. I am... Sasha Fierce!

  13/11/2013 at 3:10 pm

  Njen izbor, ona je ostvarena i vrsna glumica sa kvalitetnom karijerom na koju treba da bude ponosna. Ona i nema potrebu za drustvenim mrezama i tim nacinima promocije, za razliku od mnogih drugih. Po meni, jedna od najdivnijih i najsimpaticnijih glumica <3

 6. Sunce

  13/11/2013 at 5:24 pm

  Bar sam u jednom bila pametna, sto nisam postala clan javne kuce po imenu Facebook!!

 7. BosonBlues

  15/11/2013 at 12:25 am

  @Coffee_fan

  Ne mogu da se nacudim da je ljudska kreatura, privilegovana jer ima mozak uspela iz istog da izbaci tako kretensku misao. Neverica. :)

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top