Prati nas

Julia Roberts: Društvene mreže su kao šećerna vuna!

Extra

Julia Roberts: Društvene mreže su kao šećerna vuna!

Kaže da su društveni mediji kao šećerna vuna

 

46-ogodišnja oskarovka, Julia Roberts, već godinama uspeva da odoli društvenim mrežama, koje je ni malo ne privlače.

U intervjuu za najnoviji broj časopisa Marie Claire višestruko nagrađivana glumica kaže da joj je strana komunikacija sa fanovima putem Twittera i Facebooka i priznaje da ni ne zna šta se o njoj piše na internetu, jer nikada na Googlu nije otkucala svoje ime i prezime.

“Društveni medji su poput šećerne vune: na prvi pogled izgledaju tako privlačno da im ne možeš odoleti, ali na kraju samo završiš sa lepljivim prstima i shvatiš da nije vredelo truda”, kaže Julia.

Redakcija Tracara.com
Foto: Vanityfair.com


Loading...
7 komentara

7 Comments

 1. Coffee_fan

  13. 11. 2013. at 12:36

  Ni tvoja gluma nije vredna gledanja.Stalno jedne te iste uloge,ucveljenih i nesrecnih zena….”Glumica” koja,svakako,ne zasluzuje da je tako zovu.

 2. ZaZarazna

  13. 11. 2013. at 13:00

  Ne veruj ženi koja laže..

 3. POKER

  13. 11. 2013. at 13:47

  Apsolutno je u pravu jer sve sto je trenutno zadovoljstvo ne moze da znaci mnogo.Bas ko sto ne moze da probudi zenstvenost u zeni nista kao sto nazivaju flertom ,jer i za flertovanje ti trba muskarac prma kome osecas naklonost da ne kazem ljubav.svako drugo flertovanje je samo gluma koja nema nikakav efekat,bas kao i drustvene mreze .flert radi flerta je ta slatka pena posle koje si samo ulepljen i nista vise.

 4. POKER

  13. 11. 2013. at 13:54

  Apsolutno je u pravu jer sve sto je trenutno zadovoljstvo ne moze da znaci mnogo.Bas ko sto ne moze da probudi zenstvenost u zeni nista kao sto nazivaju flertom ,jer i za flertovanje ti trba muskarac prma kome osecas naklonost da ne kazem ljubav.svako drugo flertovanje je samo gluma koja nema nikakav efekat,bas kao i drustvene mreze .flert radi flerta je ta slatka pena posle koje si samo ulepljen i nista vise.Zar ne ,administratoru moj?

 5. I am... Sasha Fierce!

  13. 11. 2013. at 15:10

  Njen izbor, ona je ostvarena i vrsna glumica sa kvalitetnom karijerom na koju treba da bude ponosna. Ona i nema potrebu za drustvenim mrezama i tim nacinima promocije, za razliku od mnogih drugih. Po meni, jedna od najdivnijih i najsimpaticnijih glumica <3

 6. Sunce

  13. 11. 2013. at 17:24

  Bar sam u jednom bila pametna, sto nisam postala clan javne kuce po imenu Facebook!!

 7. BosonBlues

  15. 11. 2013. at 00:25

  @Coffee_fan

  Ne mogu da se nacudim da je ljudska kreatura, privilegovana jer ima mozak uspela iz istog da izbaci tako kretensku misao. Neverica. :)

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top