Prati nas

Justin Bieber i Hailey Baldwin uskoro roditelji?!

Vesti

Justin Bieber i Hailey Baldwin uskoro roditelji?!

Hailey Baldwin je možda već sada u drugom stanju!

Justin Bieber kao da se juče pojavio sa svojim prvim singlom Baby koji ga je vinuo u zvezde, a deceniju kasnije, mladi pevač nestrpljivo očekuje svoje prvo dete sa suprugom Hailey Baldwin!

Kako izvor blizak novopečenom paru tvrdi, Justin i Hailey ne mogu da dočekaju da dobiju svoje prvo dete i raduju se tome još od kada su se tajno venčali u septembru ove godine, a čini se da je ostvarenje njihovog sna bliže nego ikada!

Justin jedva čeka da postane tata a svi govore da postoji mogućnost da je Hailey već sada trudna” , priznao je izvor. “Jako voli decu i obzirom da je Hrišćanin veruje da mu je Bog podario Hailey i da ima njegov blagoslov. Spreman je da dobije dete i da potpuno promeni svoj život i navike.”

Nije tajna da je Justin uvek govorio da želi da postane otac dok je još uvek u ranim dvadesetim, a obzirom na mlađu braću sa kojom često provodi vreme, uloga staratelja mu nije strana.

Otac Hailey Baldwin, Stephen Baldwin takođe je Hrišćanin i deli identične životne stavove sa Justinom, a samim tim i podržava njihove odluke. Osim toga, izvor navodi da bi nakon što rodi dete, Hailey konačno mogla da predahne.

Oseća veliki pritisak zbog Selene Gomez sa kojom je Justin po poslednji put raskinuo tek u martu ove godine. Iako su u braku, Hailey je još uvek ljubomorna na Selenu” , tvrdi izvor. “Veruje da bi dete ojačalo njihovu vezu i uništilo sva osećanja koja Justin možda još uvek ima prema Seleni. Pored toga, Hailey planira da napusti svoju karijeru manekenke, rodi puno dece i bude prava mama-domaćica.”

Par se još uvek nije zvanično oglasio povodom tajnog venčanja, ali je manekenka nedavno promenila ime na instagramu u “Hailey Bieber”.


Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Vesti

To Top