Prati nas

Justin Bieber prvi put u javnosti nakon otkazivanja turneje

Foto

Justin Bieber prvi put u javnosti nakon otkazivanja turneje

Pevač se pojavio nasmejan (foto: US weekly)

Justin Bieber pojavio se prvi put u javnosti otkako je otkazao 14 preostalih koncerata u okviru svetske turneje Purpose.

Dvadesettrogodišnji pevač viđen je u četvrtak, trećeg avgusta na proslavi kolekcije odeće brenda Hanes, koju potpisuje stilistkinja Karla Welch, a koja je inspirisana Bieberom.

Dobitnik nagrade Grammy nosio je providne naočari i mali ranac, a zanimljivo je da je sve vreme imao osmeh na licu i srdačno se fotografisao sa fanovima ispred luksuznog butika Maxfiled u zapadnom Holivudu, gde se događaj održavao.

Bieber je događaju prisustvovao sa menadžerom Scooterom Braunom i njegovom suprugom Yael Cohen,  a tokom večeri viđen je kako se divi svojoj fotografiji u ogromnoj veličini, koja je bila izložena na jednom od zidova.

Dobro raspoložen Bieber uživao je sa menadžerom (foto: Lainey Gossip)

Pevač je nedavno zbog privatnih razloga otkazao turneju.

“Zbog nepredvidljivih okolnosti, Justin Bieber je otkazao ostatak svoje Purpose turneje. Justin voli svoje fanove i mrzi kad ih razočara. Zahvaljuje se fanovima na neverovatnom iskustvu u proteklih 18 meseci. Zahvalan je i počastvovan što je podelio ovo iskustvo na preko 150 nastupa i na šest kontinenata. Međutim, posle pažljivog razmatranja je odlučio da više nema novih datuma“, piše u saopštenju koje je objavljeno nakon otkazivanja preostalih koncerata.


Loading...
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top