Prati nas

Justin Bieber više nije dobar momak?

Šokantno

Justin Bieber više nije dobar momak?

Bilo je samo pitanje trenutka kada će zabrljati. A mediji su bili tu da to isprate…

U životu pop senzacije, Justina Biebera prvih dana 2013. godine je sve samo ne dosadno! Nakon što je u jurnjavi za njim jedan paparaco izgubio život i jučerašnje vesti da je njegova veza sa Selenom Gomez ponovo okončana, pojavila se fotografija na kojoj Bieber puši nešto što izgleda kao džiont marihuane.

Internet tabloid TMZ je objavio fotogafije sa privatne žurke na kojima se vidi Bieber, koji se u većem društvu zabavlja i puši ne tako klasične cigarete. Pored njega je viđena i nepoznata plava devojka, sa kojom je pevač navodno proveo noć u svojoj hotelskoj sobi i koja se sada navodi kao glavni razlog definitivnog razlaza Justina i Selene, koji je usledio nekoliko dana kasnije.

Povodom ovoga Justin se oglasio na Twitteru, a iako nije direktno prokomentarisao najnoviji skandal, napisao je kako je posle padova bitno ponovo ustati, zahvalio se svojim fanovima i najavio nastavak svoje turneje.

Paparaco fotke govore za sebe, a ono što je sigurno, slika finog dečka, koju je Bieber do skora imao, polako bledi.

Redakcija Tracara.com, foto: TMZ.com55 komentara

55 Comments

 1. rihannanavy

  21/01/2013 at 2:05 pm

  DOKAZ DA NA SLICI NIJE JUSTIN NEGO ROBIN :

  http://www.tumblr.com/tagged/robin%20verrecas

 2. rihannanavy

  21/01/2013 at 2:06 pm

  http://www.tumblr.com/tagged/robin%20verrecas imate odmah u prvom redu slika br 2,dokaz :D

 3. Nina

  24/01/2013 at 10:45 am

  OVO NIJE JUSTIN !!!

 4. dfad

  30/01/2013 at 10:26 pm

  Ljudi, sve je ovo zavera! Evo, baš sam sad išla na kafu sa Biberčetom, kaže sve namešteno.. dušmani sve to smislili, a on je u to vreme kao sva fina deca odgledao sunđer boba, pa u krevet. Ju, ju.. ja ne mogu da dođem sebi, kako neko može da smisli ovakvu laž. Strašno, ovo je mog drugara Biberčeta baš pogodilo, eno ga mukica 3 dana tuguje, u depresiju pao!

 5. Dragica

  08/04/2013 at 6:51 pm

  ja sam veliki Justinov fan ,i veoma sam razocarana ovim slikama.Ali neverujem da bi Justin sebi dozvolio da provede noc sa ovako primitivnom devojkom jer bi to narusilo njegovu karijeru

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top