Prati nas

Kaća i Bane se prepucavaju na Facebooku!

Extra

Kaća i Bane se prepucavaju na Facebooku!

Prepucavanja... (foto: Arhiva)

Prepucavanja… (foto: Arhiva)

Katarina Živković Bane Janković su važili za skladan par i jedan od onih koji je ostao u prijateljstkim odnosima nakon veze, ali izgleda da se prethodnih dana događa nešto u njihovom odnosu!

Bane je rešio da se oglasi statusom na Facebooku, kako bi demantovao natpise da je njegova bivša u vezi sa njegovim drugom.

“Pošto se danima već vrte priče o Katarini i mom drugu, apsolutno stojim iz toga da je to izmišljena priča sa kojom ja nemam veze! Bane na more nije išao da uhodi Kaću, već je otišao sa društvom na isto. Bane nema novidevojku i nikoga zaobilazio nije. Novinarska sloboda je dovela do toga da se povlačim maksimalno iz svega ovoga, jer meni mesto i nije tu. Niti mi je donela bilo šta dobro. I za sve ljubitelje Katarine i Baneta, neka se zna da toj devojci sam oduvek želeo samo dobro! Stavljamo jednu veliku tačku ovde, jer je sve izgubilo smisao. Hvala vam na 4 i kusur godina na druženju. Pamtiću samo one lepe stvari. Ova stranica se gasi večeras!” napisao je on na Facebooku, nakon čega je reagovala i Katarina.

“Znaš da i ta Katarina želi tebi samo dobro, ali zbog neisticanja dobronamernog i zaštitničkog stava prema tebi je ta ista Kaća prošla golgotu jer je sve na svojim plećima muški iznela i svu krivicu na sebe svalila kako bi tebe zaštitila. Ovaj post zaista nema smisla. Pozdrav” reagovala je Katarina, a odmah zatim i napisala:

“Ajde Bane sada lepo da napravimo cirkus od naših života i da bacimo karte na sto. Pošto umeš da pišeš ovakve srceparajuće postove, sada lepo objasni tvojim fanovima koji me danonoćno napadaju i urnišu zbog čega je Katarina prošla golgotu!” napisala je.

Redakcija Tracara.com/Puls7 komentara

7 Comments

 1. Marianhel

  19/08/2014 at 9:59 am

  Uf jadni bas mi zao sto su se posvadjali..seljacine.

 2. minnie

  19/08/2014 at 11:47 am

  Koliko ste vas dvoje samo nebitni…

 3. Maki

  19/08/2014 at 12:51 pm

  Seljanka iz Leskovca i ovaj manekencic u pokusaju..Bas me zabole za njih..

 4. Ketchup

  19/08/2014 at 1:01 pm

  Ma neki čobani….budale…

 5. milica

  19/08/2014 at 1:58 pm

  Zasto ovo dvoje pisu o sebi u trecem licu kakvi su ovo debili

 6. Troll

  20/08/2014 at 2:41 am

  Kamo lepe srece da svi bivsi i bivse jedno o drugom ovako pisu …

 7. Mirage

  20/08/2014 at 4:44 am

  Zato sto je on gay i oboje se inace bave prostitucijom za elitu. Tj. on se bavi, a ona nalazi kriminalce da je izdrzavaju.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top