Prati nas

Kajli Minog: cica od milion dolara

Vesti

Kajli Minog: cica od milion dolara

Pevačica Kajli Minog je za nastup na otvaranju hotela u Dubaiju za pola sata zaradila dva miliona dolara. Najnovija “tezga” australijske pevačice Kajli Minog je pevanje naslovne numere jednog bolivudskog filma za čak milion dolara! Film se zove Blue, i zanimljivo je da Kajli nije bila prvi izbor ekipe filma za saundtrek. Prvi izbor je bila Madona, pa onda Rijana, ali su obe pevačice tražile previše novca, pa je izbor pao na Kajli.

Ovim angažmanom minijaturna pevačica će postati prva internacionalna zvezda koja će pevati za mejnstrim bolivudskog režisera. Za potrebe ovog filma Kajli će snimiti i muzički spot.3 komentara

3 Comments

 1. Jasmina

  10/12/2008 at 12:04 pm

  Ne mogu da verujem koliko je jaka ta bolivudska kinematografija. Oni su posle Holivuda, valjda najjači po broju i kvalitetu snimljenih filmova. Samo što mi imamo malo mogućnosti da gledamo te filmove.

 2. Pingback: Kajli Minog: romantično putovanje po Evropi sa novim dečkom

 3. renters insurance

  25/02/2012 at 4:23 am

  I cling on to listening to the rumor lecture about getting free online grant applications so I have been looking around for the top site to get one. Could you advise me please, where could i find some?

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top